Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

24.5.2010

Tokoa ja muuta puuhastelua

Ollaan nyt jaksettu vähän tokoillakin, joten treeni motivaatio sitä kohtaan on ollut nollassa.

Ruutin kanssa seurausta, paikka pysyi paremmin ja oli parempaa. Luoksetuloa läpijuoksua ja sitten stopilla. Kaukot, meinasi ainakin seisomisessa ennakoida, muuten ihan ok, myös yksi istumaan nousu 15m matkalta. Päivällä tehtiin ruutua, ensin voi-koemainen ja ruutuun palkka. Sitten paikan hakua erikohdista, pallo koppi palkkaa ruudussa. loppuun evl-ruutu hieno oli, meni lujaa ja tarjosi itse täydellisen paikan. Ehdin jo ajatella etten saa tuosta stopattua sitä hyvin. Ohjattua, kupeilla ja vein pallon oikeaan. Merkkiä sai ensin vahvistaa, ei ihan tarjonnut alkuun. Suunta sujui hyvin, vasen. Tunnari: ekassa juoksi kapuloille jätin omalle namin, söi sen ja katsoi muut, totesi ettei omaa löydy, otti kontaktia ja nappasi sitten kahta olisi tuonut ne mulle mutta huusin heti kiellon. Jatkoi sitten hommia ja oma löytyi. Vielä kaksi toistoa ne hyviä, eikä koittanut vääriä.

Koirat otti yhdessä tolpan kiertoja, Ras alkoi tajuta paremmin. Sinkoilivat vain eri aikaan ja erisuuntiin kiertää. :D Ras teki seurausta, seisomista, kaukoja jotka on niin ihanaa, teknisesti täysin oikein ja tajusin tänään että Rasmus ei ennakoikaan koskaan. Miten voikin olla aina niin täydellisesti tekevä. <3 Ruutu oli nappi suoritus, luoksetulossa tehtiin ensin läpijuoksua tuli vauhdilla. Sitten stoppi takapalkalla.

Ruuti teki aamusta pihassa vähän hyppytekniikkaa. Apuhyppy (10-20cm korkea) ja varsinainen okseri. Eri korkeuksista pallolle. Sitten myös tavallisella hypyllä käännöksien harjoittelua. Apuhyppy ja hyppy kulmassa. Ruuti olisi joka lenkin jälkeen menossa aina agikentälle jos päästäisi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!