Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

22.6.2010

Agi sm kisat

Viikonloppuna oli ne ohjelmassa. Lauantaina oltiin joukkueessa. Maxi joukkue oli hylkääntynyt jo ennen meidän vuoroa 4.koirakoina. Rasmukselle tuli vaikealta radalta 5, keppivirhe ja yliaikaa. Tuntui hieman hitaalta, mutta jotkut taas sanoivat että kulki normaalia vauhtia.

Su aamuna, tarkkailin kävelyä aamulenkillä ja Rasmus arasti vasenta etutassua. Pohdin aamun ja pyysin sitten pari ihmistä katsomaan ja kyllä Rasmus ontui sitä. Infossa näyttämällä saatiin sairausselvitys tehtyä peruutukseen. Yksilö jäi starttaamatta, mutta siitä huolimatta oli kiva olla katsomassa erityisesti kun kaverini Shanti &Dante seuralainen voitti hopeaa.

Ma aamuna ja su iltana Rasmus ei ontunut enään näkyvästi jalkaa. Katsotaan saisiko selvyyttä menemällä näyttämään sitä ortopedille, kai se voi vikaa löytää vaikkei se oireilisikaan.. Nyt oli kolmas kerta kun etujalkaa linkkaa puolenvuoden sisään. Ja ei Rasmuksella aiemmin ole ollut mitään ongelmia tassuissa. Ontuminenkaan ei ole aina tullut rasituksen jälkeen. Edellis kerralla ennen agitreenejä. :/

Ruu ei ole muuta tehnyt kuin olen koittanut ottaa vähän haukkuja. Lelu sylissä ja menen kyykkyyn, parin haukun sarjoja naksun kanssa. Välillä pitää pikku taon ja jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!