Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

17.6.2010

Agia ja hakua

Eilen Ruu teki agissa tehtiin tavoitetreeni rataa Mia Laamasen käsialaa, pätkissä. Tuli treenattua takaakiertoja, välistävetoa, putkeen pimeä kulma.. Keinulla kesti hyvin etäisyyttä ja koski nätisti. Puomilla eka kosketusselvä jarrutuskontaktille, muttei pysähtynyt kokonaan. Toistolla pysyi ja pallo palkka. Tuli molemmilla kerroilla täysiä alastulolle.

Hakutreeneissä oli piiloja + etsintä työskentelyä. Ekalta pistolla oli n. 15m kaksi piiloa 5m väleillä peräkkäin. Maalimies tokassa, maalimies lähti ilmoittautumisen jälkeen ja käveli piiloon. Sen jälkeen lähetys ja sitten piilolla parit namit mm:ltä ja sitten namilla tuoden keskilinjalle, josta otin haltuun ja toinen maalimies lähti toiselle puolelle piiloon, samalle etäisyydelle. Ruu lähti taas hyvin ja tuotiin namilla keskilinjalle. Sitten lähetys, mm oli puun takana samalla etäisyydellä valmiina. Lähti hyvin suoraan ja löytyi. Sitten vielä kaksi lähetystä, molemmat niin että mm oli valmiiksi piilossa. Kaatuneen puun takana (ei näkynyt yhtään) ja puun takana. Lähti hyvin heti lähetyksestä suoraan juoksemaan. Vikalla mm syötti namit loppuun ja sillä aikaa kävelin paikalle, otin kamppeet pois ja pateen syötyä, vaihdoin sen maalimiehen kanssa Ruun lemppari palloon. Ruu sai leikkiä sitten mm:n kanssa pallolla, se palautuikin paremmin kuin narupallo. Ja mm:ille sitä vain kuljettikin. :D Ruuti sai kehuja. Itse pitää muistaa pitää käsi ylhäällä lähetyksen jälkeen.

Tänään iltapäivä lenkki käytiin Ronjan kanssa samaa matkaa metsässä. Ronjalla on kai juoksut alkamassa, kun pojat on ollut siihen hulluna kohta viikon ajan. Ruutikin normaalisti pelkää ja välttelee Ronia. Kettu totteli hienosti parista käskystä, jättämään tytön ja kävelemään metsäpolulla edessä. Mustavalkoinen luupää jaksoi sinnikkäästi, n. 40-60m n.3metrin välein yrittää karata taakse. Meni saniaisten alle musta pari metriä sivuetäisyyttä ja sieltä yritti. Noin 20 käskyn jälkeen, lenkki suostuttiin kävelemään edellä. (mun edellä, kun Ronja mun takana) Huomaa mikä jästipää se osaa olla, välillä sain hakea sen pusikosta kun ei halunnut kävellä eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!