Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

30.11.2010

Treeniä, hyvää ja huonoa

Agitreenit ke 24.11
Tehtiin kaikenlaista lyhyttä harjoitusta. Kepeillä oli hyvää muistutusta jos ohjaan sisäreunalla että pitää mennä ihan oikeasta välistä ei oikoa 3-4väliin.

Tokotreenit la 27.11
Parkkiksella nopeat tokoilut, Ruutilla oli voluumit täysillä. Haukkui ensin sivulla mennessä paikalla makuuseenkin... Makasi kyllä sitten hienosti. Seurausta käskytettynä, meni ensin ihan pelleilyksi niin otettiin namin kanssa lyhyitä juttuja. Laitoin merkkejä kanssa häiriöksi, pitääkin tehdä ruutua kohden yms.
kaukoja myös, luoksetuloa läpijuoksulla. Ohjattussa, ekalla ekertaa yritti hakea vikana jätetyn, sitten kuunteli. kaukoja hinkattava kotona.

Hieronta ma 29.11
Ruuti oli paremmassa kunnossa kuin viimeksi ja huomioon ottaen agilityt ja muut oli tosi hyvässä kunnossa. Ihan pientä jumia selässä mistä lonkat kiinnittyy, jotka saatiin avattua. Lihaksiston mukaan ei voisi päätellä olevan luustoltaan huono, ainakaan ei yhtään lintsaa jalkaa. Ei siis kiirettä taas seuraavalle hieronnalle.

Vili on voinut taas huonosti näillä pakkasilla, hengittää aika vaikeasti. Sai lääkäristä ensin antibiootit hampaiden ikenien tulehdukseen. Nyt syö parinpäivän asti nesteenpoistolääkitystä, vatsa on sen takia kova ja iso, koska sinne on todennäköisesti kerääntynyt nestettä. Sekä nestettä mennyt keuhkoihin. Sekä lisäksi joku antibioottikuuri. Eläinlääkäri sanoi, että saattaa olla jaksaako jouluun asti, mutta nämä parantavat sen oloa ja ehkä pidentävät aikaa. Lääkityksen saatua ehkä vähän parempana. Vaikeampaa tämä on äidille, Vili kun ollut aina enemmän äidin koira.

Rasmuksen haavasta poistettiin se yksi tikki itse noin viikko sitten. Parantunut ihan hyvin ja hieman pidemmällä lenkillä ollut. Ei onnu enään niin paljoa. Pääsi la vähän tokoilemaan seurausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!