Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

28.1.2011

Aurinkoiset tokoilut

Oli niin ihana keli kun pääsin ajoissa koulusta, niin lähdettiin suoraan tokoilemaan. Heti kun tulee hyvä keli, pakko keksiä jotain pidempää tekemistä ulkona, joten tulee tokoiltuakin. :D Tokoiltiin päiväkodin parkkiksella, välillä tuli auto sinne ja lapsia kulki ohi.

Rasmus

seuraus: heitin palkan taakse, aluksi vähän edisti, lopussa hyvä
jäämiset: ei ongelmaa
ohjattu: kuvasin samalla eli olin kyykyssä kun lähetin merkille ja siitä kapuloille (2kpl, ei keskimmäistä), ihan ok
luoksetulo: ihan vaan suora ja vauhdista vapautus
tunnari: ensin nappasi yhden väärän, meni myös kauhealla vauhdilla kapuloille, menin lähemmäksi että jatkoi etsimistä kunnes löytyi. toistolla otin pois väärän ja nyt sujui oikein. Hieman meinasi avata suuta kapulan päällä, muttei nostanut, oli niin kiire.

Ruuti

ohjattu: merkillä hieman poikitti (kuvat) :D, mutten jaksanut aina puuttua. Ekalla kertaa kapuloilla, meinasi hakea vain oikeaa, sain kahdesti toistaa että haki vasemman. (olin kyykyssä)

seuraus: tarjoamisseurauksena, myös sivuaskelia. Opetin sivulle tulon tarjoamista, ensin tarvitsi hiljaisen vauhdin pysähdys-> palkan heitto kauemmas-> paikallaan sivulle tulo ja myös tuosta ilman käskyä sivuaskelia. Aluksi oli sitä mieltä jos seison, saa tehdä mitä haluaa, mutta jos kävelen pitää seurata. Häiriötreeniä myös tulevista autoista ja ekoista lapsista meinasi ottaa häiriötä. Seurasi tosi nätisti kun non 10 nappulan lauma meni ohi. Tarjosi aktiivisemmin kuin viimeksi. Pallo oli kassilla ja leikittiin joidenkin treeniliikkeiden lopuksi.

jäämiset: namipalkalla liik. seisomista, ei sekottanut kaikkia jäämisiä kertaakaan.

luoksetulo: jätin lelun salaa kun nuuski maata, tuli kovaa vauhtia, stopista ei kääntynyt, kutsuin luokse ja jalkojen välistä takapalkalle. Liukui ehkä metrin mutta pani täysin jarrut päälle käskystä. Rasmus hyökkäsi Ruuti juoksiessa täysiä ohi, yritti napata kyljestä. Sai siitä torut, koska oli käskyn allakin. Ruuti oli niin täpinöissään palkan etsimisestä ettei välittänyt.

kaukot: ensin lähellä n.2-3m josta ne oli hyviä. Taaempaa oli ongelmia (yli 10m) m-i nousi aluksi seisomaan ja m-s liikkutti aina pari askelta takajalkoja. Kaukojen treenausta kaukaa, koitin pysyä rauhallisena käskytyksellä ja käsiliikkeillä sekä palkka tuli usein peruutuksesta. Voisi kyllä koittaa takapalkkaa, mutta taas välillä se tekee Ruutin liian kiireiseksi, jolloin järki unohtuu.

tunnari: tosi pätevä, laitoin oman lumipallon alle. Nuuski nätisti ja toi melkein pureksimatta, liikutti mun lähellä kerran. -> ilman liikkuria siis sujui. :D

Äh, jätin istumisen että otan sen loppuun, mutten tietenkään muistanut taaskaan..

Ruu treenaa:
- seuraus: häiriö ja tarjoamista + palkattomuus
- kaukot pitkämatka
- paikallaan istumista
- ohjattu vasen
- merkin suoruus
- tunnari liikkurin kanssa

Hieman kuvia vielä

Ruutin sinivalkoinen veli Mikki 2v
turkkinäyttäisi olevan suorempi ja pidempi, pää on leveämpi













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!