Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

30.1.2011

Tokoa Vermossa + kuvia

Taas aurinkoisen kelin inspiroimana lähdettiin sukuporukalla tokoilemaan eli äiti, Raili (äidin sisko) ja koirulit. Tai työporukalla kun myöhemmin mukaan liittyi leikkimään Salli + villis Sani ja PON Ulpu. Ruuti sai alkuun multa pöllytykset kun liian kovasti kuritti Jaloa, sitten olikin nätisti.

Ruutin kanssa

seuraus: oli hiljaista ja sain ihan hiljaisia sivuaskelia. Koitti kyllä ääntäkin mutta sitten oli hiljaa. Keskittyi kivasti, eikä ottanut kauempaa menevästä hevosesta häiriötä.

ohjattu: kauhea vauhtia, nyt oli keskimmäinenkin ja kisamitoissa. Merkki hyvä, mutta meinasi ensin ruutua, ruudun törpöt oli lennellyt mutta oli vasemmalla, mihin lähetinkin. Unohdin sanoa mitään ohjattu virittelyä. Toisella kertaa meinasi tuoda keksimmäisen ja oikean tuotua sylkäisi sen jalkoihin. Toisto oli nappisuoritus. ja palkkasin kerran hienosta suorasta merkistä.

kaukot: tehtiin namitakapalkalla. Yksittäistä siirtoa, 10m. Ensin istumista, tarjosi taas välillä seisomisen. m-s-peruutus oli vaikein ja vähän toistoja että sujui. Kerran ei totellut käskyjä kun tuli joku cockkeri joka jäi katsomaan. Vilkuili vain sitä ja kerran meinasi karata koiran luokse. (ne oli jäänyt katsomaan) juoksin perään, Ruuti ei mennyt koiran luokse ja käskin pois sieltä. Kävelin kiinni sen, juoksi vähän pakoon vielä (poispäin koirasta), kun sain kiinni vein niskasta mihin treenattiin. Ruuti on ollut nyt vähän enemmän kiinnostunut itse nartuista, toikin varmaan oli.

tunnari: pyysin äitin tekemään, teki käsin eli tuli vierasta hajua. Kaksi oikeaa tunnaria, ja toi mulle, jes. Ekassa pureskeli enemmän, suhahdin niin toi nätisti ja toisella toi vähän nätimmin.

Rasmus, tunnari: hienosti oma, ei ongelmia. Vaikka lähetin väärällä käskyllä. :D

Sitten Salli tuli ja koirat pääsi leikkimään ja hakemaan palloa. Tai Ruuti suurimman osan sai kiinni, muut koirat ei pärjännyt sille nopeudessa ja kun huijari ottaa jo valmiiksi etumatkaa :D Rasmus ja Ruuti oli nätisti keskenään ja muidenkin koirien kanssa. Aamulla kun olin huoneessa koirat tappeli sisällä jostain kun äiti oli paikalla, sai ne kuitenkin lopettamaan. Nyt on ollut hiljaisia koiria.

KUVAT



Jalonen

Rasmus päätti hakea, ohjatun kapulan heitettäväksi

Nartut pistää ruotuun



varas

Sani

Ulpu



















lumipölly

7 kommenttia:

  1. Hienoa pohdintaa tuolla aijemmassa jutussa! Samoin todella kivan näköinen ulkoasu ja mikä parasta blogin säännöllinen päivitys =) Tsemppiä ihan älyttömästi teidän arkeen ja treeniin. Muista jokainen vaikea tilanne elämässä opettaa jotain uutta myöhempää varten jos vain haluamme sen oppia =)

    VastaaPoista
  2. Hei sellainen tuli mieleen, että jos saan paikan Janakkalan kokeeseen, niin mahtusiko sun kyytiin (olettaen, että sinäkin saat paikan)? Maksan tietysti bensat puoliksi. Meinaan vain, että sähän joudut tästä Järvenpään ohi ajamaan, joten sattuisin matkan varrelle?

    VastaaPoista
  3. Koulutöiden sijasta on niin kiva tehdä blogiin ulkoasua ja muuta kivaa. :D Yritän nyt aktivoitua taas, kevään tullessa motivaatiokin paranee. Ruuti opettaa kyllä varmaan miljoona asiaa. Niin ihana oli eilen katsoa Emmillä miten nätisti Step ja Sara tulee toimeen, ja että niitä voi niin rapsutella. Ruutilla sekin pitää minimoida.

    Ajan Hämeenlinnanväylää Janakkalaan, kyytiin tulee myös yksi aussi ihminen. Järvenpään kautta matkaan tulisi 40min lisää. Tai pääsisitkö Hämeenlinnan väylälle tai sitten johonkin matkan varrelle (Kilo-Hämeenkylä-Janakkala)

    VastaaPoista
  4. Aa.. ok. Taitaa mennä sitten aika hankalaksi. Luulin, että olisin ollut reitillä sopivasti. Mun on vaikea päästä juuri mihinkään, kun ei ole autoa (Janakkala, Hämeenlinnan väylä jne.) Joten antaapi asian sitten olla =)

    VastaaPoista
  5. Joo tai sitten jos tuut junalla Kannelmäkeen tai johonkin lähemmäksi. Mutta helpompi varmaan jos sieltä tulisi joku tuttu..

    VastaaPoista
  6. Olen toki nähnyt, mullahan oli noita Hitin pentukuvia petsiessäkin... :D Neljä kuvaa on Tedistä ja mulla on lupa käyttää niitä :)

    Ärsyttää kun oma kamera on niin kehno, että tulee ihan huonoja kuvia.

    VastaaPoista
  7. Jep, Riesa on medi :)
    Kari Jalonen mittas sen pari vko vajaa vuosikkaana 41½cm, ja ite saan siitä n. 40cm. Mutta selvä medi kuitenkin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!