Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

27.4.2011

Kenttäkauden korkkaus

Eilen oli ekat kenttäkauden treenit ja kelikin oli täydellinen. Tehtiin Mian tekemät kaksi lyhyttä rataa, katsottiin vähän meidän taitoja, myös Pia oli katsomassa.

mittasuhteet on vähän tiivistettynä kun tila meinasi loppua :D

1 pätkä (numerot): oli viistosti putkeen meno, sitten eteenmeno pätkä, missä keinu mukana. Keinulla ekalla kertaa jarrutin liikaa ja kun kiihdytin nojasin eteen ja Ruuti ei kestänyt sitä. Toisella kertaa putken kautta tulin tasaisemmalla liikkeellä ja pysyi. Pituus ja muuri oli myös, ne hyviä. Puomilla sain mennä n. 2-3m eteenpäin ennen kuin korjasi 2 on 2offiin. Vähän lisää nopeutta loppuasentoon vielä.

2 pätkä (kirjaimet): tultiin hyppy ja putkeen, siitä tuli vähän kiire ehtiä hypylle. Aluksi olin jäljessä välistävedoissa, mutta sain ne kauempaa ohjattua. Samoin hypyt ennen pussia, mutta pussin ja putken juoksin itse liian lujaa ja Ruu olikin mennyt lähtöhypynkin. :D Mia kertoi vain Ruutille käyvän ohjauksen putkeen, missä kutsuin sitä K:n linjassa  ja lähetin sen putkeen kääntyen sitä vasten ja kun juoksi putkeen lopun matkaan juoksin toiseen suuntaan. Näin sain sen kääntymään tiukemmin putkesta. Ekalla kertaa se tuli hypyn C ohi, koska putkesta käännös venyi. Pussista tullessa mun piti jarruttaa vauhtia ja lähettää se noin renkaan kohdalta kepeille. Vau ja tämä ohjeiden jälkeinen rata meni niin nappiin! Ruuti on oppinut hienot välistävedot ainakin.

Ja pitää kehua Ruutia kun se tuli niin hyvin toimeen ryhmäläisten kanssa. Myös sen entisen vihamiehen Vinskin kanssa, mentiin lämmittelyt ja jäähdyttelyt samaa matkaa, eikä Ruu murissut kertaakaan Vinskille. Vinski vähän jäykisteli tai tuijotti välillä, muttei Ruu huomannut tai reagoinut. Kentällä sen piti pysyä pöydällä, että oli hiljaa.
Lähdössä täytyy pysyä tiukkana ettei yksikään tassu liiku, se taas rupesi liikuttelemaan etujalkoja ja sain paristi korjata. Lisäksi saatiin läksyksi harjoitella orava-temppua pitkältä matkalta, niin saan sillä nostettua sen matalan istumisasennon. Jatkossa käsken tekemään aina kaukaa sen tempun, ennenkuin saa lähteä lähdöstä.

Kuvasin muita ryhmän koiria. - kuvat

walter Lulu tuore 3lk


parson Siru 2lk

irter Vinski 1lk 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!