Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

29.4.2011

Tokoilemassa Malminkartanon nurtseilla, kuvia

Löysin kuvia Ruusta Haun kisoista:
kuvat (c) Satu Tuominen 






Oltiin tokoilemassa Kartanonhaassa sittenkin sitten pikku porukalla, kun tuli kaikenlaisia peruutuksia. Otettiin ensin paikallaolot Ennin & Loren sekä Essin & Lulun kanssa. Raahasin Jalonkin mukaan tai voisin ehkä muotoilla että se raahasi mut. :D Rasmuksen moitteettomat, Ruu meni kai kahdesti maahan istumisessa.

Jalon kanssa tuli taas todettua, että namejen kanssa hajut kiinnostaa. Yritin kävellä ympäriinsä ja että se tarjoisi katsekontaktia, mutta ei jos ei. Lelu toimi taas paremmin ja kehujen pitää olla vähän innostavampia myös. Yritän vetää Ruuti linjaa, ja toisaalta Jalo ei tartteis kans kauheasti, mutta jos se menee hajujen puolelle niin voisi ehkä vähän paremmat kehut olla. Vähän myös maahanmenoja, käsi menee alas asti ja heittäytyy maahan. Tehtiin vähän kosketusalustaa, vähän liikaa häiriötä mutta tajusi aika hyvin ekaksi kerraksi. Pitäisi opettaa naksu vielä vähän paremmin, että oppisi tarjoamaan. Sekä haluisin opettaa sille 2on 2offin ainakin temppuna (naksulla) ja siltä varalta jos se on terve niin se saa opetella agilityn saloja. Jalo leikki loppuun makuulla valvottuna Ennin 4kk Laiko bc:n kanssa.

Ruuruu

  • Lulu sai tehdä ruutua, intoa riitti. Meni ensin oikean kohdan jälkeen vähän sivuun, mitäs ei kuunnellut. Sitten tehtiin vielä kokonainen hyvä. 
  • seuraus: vau ja oli hiljaa! vaikka oli niin intona, mut pateeta ei kyl ollut mut kana rachinel-nameja. 
  • tehtiin parit kaukot ja istumiset
  • ja kurreilua, nyt sujui n. 3m matkalta mut ei ihan heti käsimerkistä
Lasse
  • seuraus: palkkaa taakse, paikan hakua
  • ruutu: haki samaan takanurkkaan, käskin korjaamaan. Toistolla nappi.
  • seisomaan jääminen, hyvä.
en jaksanut sitten ottaa ohjattua tai tunnaria, seuraavalla kerralla sitten. Nyt kuitenkin tämä on aika agilitypainoitteista, huomaa mun kiinnostuksen. Pitäisi yrittää tehdä lenkillä välillä jotain, koska ainakin umn:n kisat 14.5 lähestyy pikku hiljaa. Kauhulla ajattelen jo Ruutia, mutta pitää ottaa taas patee ja ei patee treenit kuvioihin..

Luin Caniksesta myös huovalla rauhoittumisen opettamisesta, jos joskus jaksaisin sitä tehdä. Ei olisi pahitteeksi, jos joskus saisin tuon käyttäytymään agilityradan varrella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!