Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

22.5.2011

Agikisat ja tokoa

Otettiin eilen tunnari sen jälkeen että otin pari kertaa kepillä palkaten puomin alastulon. Tunnarit nurtsille riviin. Ainakin kaksi kertaa nappasi vain väärän ja sanoin tokalla kertaa ihan selvästi ettei niihin vääriin kosketa. Nappasi vain ekan mikä tuli vastaan. Sitten yksi onnistunut mihin jätettiin.

Tunnari laskuri: 99+2-1=100
:D Haluan vetää tahalleen edellä olevalla liikkeellä vireen ylös, koska kisoissakin se nousee. (jos ei edeltävästä liikkeestä niin pateesta)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

AST:n agilitykisat Puolarmetsä 22.5.11 Martti Salonen

Radat oli aika hirveät, eikä mulla ollut kauheasti uskoa niihin. Onnea Karo hienosta Kriisin nollasta, jolla noustiin kuninkuusluokkaan!

Ruutin vauhti tuli taas jotenkin yllätyksenä, varoin kolmatta rimaa käännöksessä enkä uskaltanutkaan valssata vaan tein takaaleikkauksen ja ehdin just ja just viemään pituudelle, kiitos Ruutin se meni sen. A:n jälkeen se lukitsi hetkeksi putken, kiitos kuunteliasuuden ja kääntyi hypylle muhu päin. (ennen ei olisi kyllä tehnyt sitä) A:lta taisin ottaa poispäin käännöksellä hypyn ja siitä kepeille 90-asteen kulma. Tämä venähti Ruu näki putket ja tuli hirveä lenkitys ja meni 2-3väliin. Korjaus kepeille, putkesta välistä vedot 2kpl. Kunnon pelastus vika veto, otin haltuunoton myöhässä. Sitten takaaleikkauksin loppu. Koira meni hyvin, paitsi kepeille olisi pitänyt ottaa paremmin haltuun, muut mun mokia enkä uskalla liikkua tietyissä kohdin missä käännytään tiukasti.
Tulos 5, aika jotain -5s (kauheat lenkitykset pelasteluissa + keppejen korjaus). Nopein 5-tulos neljästä ja 2sija.



Toinen rata oli myös välistävedoilla, pituuden käännöksellä, mutta kuitenkin kivempi vähän vauhdikkaampi eikä niin ansoja. Pelkäsin välistävetoja, jotka sujui lisäksi keppejä mistä tultiin kovaa putkesta, hyvät. Mutta oma vika oli kun en ottanut ohjatessa vähän vaikealta puolelta tarpeeksi haltuun ja jälkiviisaana ajatella että kierrettää sieltä missä tulee vähän isompi kaarros. Unohdin myös rytmityksen. Loppussa tehtiin sitten vähän kauko-ohjausta ja se ok. Pituudesta en ole varma tultiinko se puhtaasti, pitää katsoa video. Kiitos Tanjalle joka kuvasi radat! Hyl. Radat oli suurinpiirtein saman pituiset, tämän aika oli 6s nopeampi.



Hyvien ratojen resepti ekalla kentällä taitaa olla että pidä koiraa autossa n. 5h + lenkit ja lämmin keli. Viime nastassakaan ei ollut näin hyvin hansakassa tai sitten rata oli vain huono + vääriä ohjausratkaisuja. Ei yhtään rimaa alas! Lulu sai reissusta uuden narupallun fleecenauhalla. Lelussa pitää olla pallo, mutta fleecestä kiskotaan. Eihän se voi näyttää pelkältä narunpätkältä tai lentää niin huonosti. Molemmilla radoilla ja kisoissa on noussut seisomaan, en jaksa nyt hinkata jos se pysyy seisoen ja vähän hiippaillen niin ok.. Se on sitten niin tappelua jos korjailisin. Pelkkä yksi korjaus ei riitä..

Treenaa:
- hypyllä tiukat käännökset
- A:lta viisto hyppy
- kepeille "lenkittäen meno" (esteeltä joka viettää niin)
+ rimat

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Tokoilua Emmin (bc tytöt Sara & Step) sekä Shantin (aussiet Dante & Dracu) nurtseilla kisojen jälkeen


  • seuraus: muutama lyhyttä, kehut hiljaisesta (palkkana makkara-rasia)
  • luoksetulo: läpijuoksu vähän ennakoi
  • ruutu: hyvin haki, pidin autossa kun tein mutta bongasi kuitenkin heti ennen virittelyjä. Stoppasin väärin takareunaan. Sitten tehtiin vielä häiriömerkkejen ollessa lähellä, hämääntyi kerran ja meni sivusta sisään.
  •  kaukot: s-i liikkui vähän ja tehtiin läheltä palkaten oikeista. Tarjosi myös kurrea.
  • metsku: ei ällöttänyt aiemmin varastaa yhtään saralta mutta pieni varovaisuus kuljettaessa. 
  • tunnari tosi nätisti, vaikka noudon oli tarkoitus nostaa virettä. rivi 2 vasemmalta. 100-1=99






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!