Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

10.5.2011

Agitreenit ja kasa videoita

VIDEOT Jaakko Suoknuutin koulutus 8.5.11

Jaakon koulutuksen parhaat palat. Olipas kauhean näköisiä ne ekat videot aina ja niin helpolta näytti että korjaisi ne virheet. :D Mutta teeppä sitten siinä vaiheessa, jaakotuksen oli vain paikallaan pyörimistä aluksi ja tuossakin aika tönkköä tokajaakotus. Huidon välillä liikaa käsillä, sain heitettyä kiertämään takaa yms. Ja Ruuti haukkuu tosi paljon radalla, kun kuuntelin sitä. Persjätöt olisi saanut tehdä aiemminkin jos kerkeisi, sekä jaakotukseen tulla. Hyvännäköistä oli kun harjoiteltiin sylivekkiä, mutta se kyykky olikin vaikea tehdä. :D

1. leikattu pätkä

2. leikattu pätkä

__________________________

AGITREENIT + VIDEOT Puolarmetsä 10.5.11 Ruu, kouluttaja Pia Hellsten

Tänään oli sitten omat agilitytreenit myös. Pia oli tehnyt meille kivan radan. Alkuun otettiin irtoamista ja jätin pallon Pialle, yllätys yllätys ei löytynyt ongelmia.


Rata oli haastava, Ruuti oli myös aika innoissaan. Hih hii laitoin lähtöön meille minipöydän ja ei ollut mitään lähtöongelmia. ;) Ruu odottaa kentällä myös pöydällä kun muut suorittaa, se ei hauku mutta vähän vinkuu. Alkaa osata pysyä siellä, hihnan kanssa katselee. Alun 2 ja 3 hypyn rimat tuli ensin helposti alas. Taisin vähän vetää kädellä ja kerran ainakin 3 rimalla käskytin, heitin kättä siinä päällä. Kepeille piti osata rytmittää, hidastaa tarpeeksi ja vasta kun hakee, lähteä. Aluksi meinasi mennä okserin takaakierrolla. Tehtiin kepit, lähetys hypylle, pituus, persjättö ja A:lle. Persjättö sujui, mutta A:lla kun koitan jäädä jälkeen kääntyi väärälle hypylle. Eli en pystynyt ohjaamaan persjätöllä, tietty jos olisin koittanut vedättää aalla.

Hieman harmitti kun katsoin videoita, enkä huomannut radalla niin yksikään A:n kontakti ei ollut tarpeeksi hyvä. En kerennyt etsiä toisia muurinpalikoita vaan nyt oli erikoisen kapea ja matala speedbump ja se ei toiminut, kerran tippui myös. Pitäisi muistaa ekalla pitää ( ja kun menee oikein) ja tokalla ottaa pois. Täytyy sanoa kouluttajalle tästä ja itsekin olla tarkkana, sekä muistaa etsiä ne muurin palikat.



Takaaleikkauksella A:lta kerkesin just ottamaan putken jälkeisen hypyn päällejuoksuna, rima pysyi hyvin! Sitten siitä takaakiertoon ja ottaminen yli. Ekalla kertaa hätiköin, nostin vain käden mutten yhtään enempää auttanut niin tuli ohi. Niiden jälkeen oli suoraputki ja en tietenkään huutanut tarpeeksi hyvin ja kiiti jo pituuden eteen. Osaan keskittyä niin vain kunnolla yhteen osa-alueeseen. :D Tehtiin kerran paikalleen jättämällä vielä kokeiluna persjättö suoranputken jälkeen, hyvä. Siinä olikin taas Rurulle jo ihan tarpeeksi ja luovutettiin vuoro seuraavalle. Tosi kivat radat, tällaiset on juuri vaikeita kun vauhti kasvaa, mutta on myös haastavia kohtia.



+ päällejuoksu
+ persjättö
- A:n kontakti
- kepeille meno

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!