Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

18.5.2011

Jellonan agitreenit


Meillä oli treeneissä monta lyhyttä pätkää, ne on lueteltu myös kuvassa. 
1-7 x 2: Ongelmana oli hyppy 4 ainakin kerran. Piti ottaa oikealla tavalla haltuun. Puomiin treenattiin nopeutta että kuumennettiin lelulla, joka laitettiin päätyyn valmiiksi muttei nopeentunut paljoa. Ei päästy peräkkäin kahta kertaa kummassakaan pätkässä :D

8-14 x 2: Keinu ok, vähän paikan haku et tulis suoraan maahan.. 10-12 pätkä oli vaikee. Et irtos 10:lle etten jyrännyt ja meinas mennä seläntaakse hypyllä 12. Tässä piti vaan pitää kokoajan nenästä kiinni, ei luovuttaa. Ja kun lenkin jälkeen tulee oikein palkata. Nyt luovutan aina ja annan mennä väärän. 

Toisella radalla tehtiin ensin pussi-putki irtoaminen, vaikea! olin eka vasemmalla puolella ja siitä luukutti väärään sisääntuloon. Ja irtoaminen sieltä suoraan oli aika vaikeeta. 

15-21: hypyllä 16 tarkkana, jos kiirehdin tuli ohi. A-hyvä. Pituus vaikea 180 asteen kääntyminen. Oli vaikea ennakoida, kääntää ennen ponnistusta vartalo vasten ja kuitenkin ohjata yli oikealla kädellä. Treeniä! Saatiin sitten pienellä kaarroksella sujumaan toistojen jälkeen. 

28-31: hypyltä piti muistaa kääntää koiraa, ettei mennyt A:lle (joka oli helpotettuna). Kepeille tais tulla yks väärä sisäänmeno. Putkijarrutus oli vaikee saatiin ehkä kolmannella ok, kun sain sanottua sen ennen putkea. 

Pätkä 22-27 jäi tekemättä, pitää joskus myöhemmin tehdä. 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Lainasin seuralaisen konetta ja vedin tänään Ruutilta kyljistä turkin pois ja vatsasta aika lyhkäseks. Varmaan muovipussillinen lähti karvaa, yllättävän paksua. Nyt on kaponen poika tai koonsa puolesta näyttää enemmän tytöltä :D. Halusin sille harjis tyylin, leijona kampauksen. Rasselta vedin, myös vähän vatsakarvoja ja sisäreidet.





2 kommenttia:

  1. Hitsi noi Ruutin kyljet näyttää nyt NIIIN pehmosilta!! Ihan sormet syyhyää päästä kokeilemaan että miltä toi tuntuu verrattuna siihen miltä se näyttää. :D Et sentään kokonaan harjakoiraksi vetänyt! Sukat alas asti ja hännäntyvi lyhyeks ja... :D

    VastaaPoista
  2. Joo se oli kyl yllättävän pehmeetä, normaalisti sil on sellanen karheempi karva. Joillakin se on sellast kovaa.

    Aa no mun muistikuvaan harjis :D Ainii noinhan se meni niillä kun lunttasin kuvasta :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!