Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

28.5.2011

Potilaan kuulumisia, muistelmia

Rasmus on saanut yksityislenkkeilyä ja Ruuti on ulkoillut pihassa. Tepsutteli häntä kauniilla kippuralla ja annoin olla vahtiessani ilman tötteröä. Kävi ihmettelemässä agikentän portilla eikö sinne pääsisi ja joka lenkille lähtiessä ihmettelee kun ei pääse mukaan. Lääkkeiden syöttäminen on helppoa puuhaa rurulle.

Saatiin tehtäväksi desinfioida haavoja, ruiskutaa siihen ainetta ja pyyhkiä niin ettei ainakaan alempi menisi heti umpeen. Alempi on sellaisessa paikkaa, että siihen voisi kerätä paiseen ja se taipeen iho kerää helposti nestettä sinne. Eilen sitä oli mielestäni enemmän kuin tänään ja vähän normaalimman tuntuinen noin 1-2cm matkalta. Määrättiin myös painelemaan ihoa reikään päin, jos tulee nesteitä, ei ole tullut -> joka voi meinata hyvää ettei sitä ole kertynyt sinne. Musta ilmaakaan ei ole niin paljon ihon alla kuin eilen. Ylempi haava on aika siistin näköinen ja vähän lähtenyt umpeutumaan, se onkin vähän pienempi. Lekuri sanoi myös että hyvä, että on hyvät lihakset selässä, kun ne suojaavat ja että selän lihakset voi olla kipeenä. Ruuti antaa hyvin käsitellä haavoja, taipeen kohta on vähän kipeä jos sitä painaa. Lisäksi käski katsomaan ettei tule verta pissatessa, silloin voi olla sisäistä verenvuotoa.

Tunnaria voisi varmaan tehdä, hyvää aktivointia ja treeniä. :D

lampun varjostin, "uni on parasta lääkettä"

Katselin vanhoja videita vähän

Rasmus kisaamassa kolmosissa, sitä sai niin vedättää ja kannustaa


Hanna Piepposen koulutuksessa, Ras tekee niin hienosti kaikki tekniikat


Ruuti Hannan koulutuksessa, tässä vielä uskallan ohjata sitä näpäkämmin kuin nykyään. Tosin vauhtikin on vähän hiljaisempi. 

3 kommenttia:

  1. Ruutille paranemisia! Susu on aika monesti ottanut yhteen toisten koirien kanssa mutta rähinöissä ei ole koskaan tullut kumpaankaan osapuoleen haavoja. Liekö vain hyvää tuuria ollut? Tai sitten Susu on kuitenkin sen verran mamis, ettei edes yritä purra, säksättää vain.

    Rasmus tekee niin siististi kaiken :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ruutikin on ollut aiemmin noisa rähinöissä, sekään ei tahallaan pure kyllä reikiä. Kerran osui kaverin koiran korva lehteen, mutta onneksi sekin parani hyvin. En ole aiemmin pitänytkään noita tappeluita niin vaarallisina, mutta pitää jatkossa pitää varansa ettei tule niiden takia saikkua. Vililläkin oli aikanaan vain joltain russeleilta pikku arpia, muttei pahempaa kauhealta näyttävien tappeluiden jälkeen.
    Mutta onhan se selvää 17kg vs joku uros kultainennoutaja varmaan 40kg.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!