Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

29.5.2011

Tunnareita

Ruutille 3kpl, äiti oli liikkurina ja patee palkkana -> vire nousi. Meni lujaa ja nappasi ympyrästä ekan, joka oli oikea (itse luulin vääräksi). Kerkesi olla vähän edessä ja meni sitten sivulle kun mietin onko oikea. Tokalla äiti käskytti oikein "käsky" ja saatiin ruu tuijottamaan sitä. Teki kiireisesti ja oma tuli kuitenkin. Kolmannella ei katsonut niin pahasti sitä "käskyä" ja toi oman. Hyvin kesti pateen paineen, hieman kiire oli luovutuksesta pateelle, joka oli metrin sivussa auki. Tunnarilaskuri 98-3= 95 hyvä ruru!

Rasmukselle myös, ekalla Ruu meinasi varastaa myös ja Ras ponkaisi kauheata vauhtia kapuloille. Toi väärän. Käskin tiputtaa ja etsimään oikean ja sitten se tuli. Toisella oli vähän epävarma, mutta toi oman. Kolmas kerta toden sanoo ja se oli hyvä. Rasmuksen viime tunnarista oli taas aikaa ja se oli unohtunut.

Ruutia ei haavat näytä sattuvan niin on tullut mukaan ensin vähän lyhyemmille ja tänään yhdelle vähän pidemmälle lenkille (n. 20min) remmissä. Lenkillä voi olla ilman tötteröä. Ruuti on tepastellut ihan häntä kippuralla ja kauluri meinaa laittaa toista korvaa lupalle, kuten tuossa yhdessä kuvassa.

Ruuti punnittiin muuten silloin eläinlääkärille, se oli laihtunut 17,2kg. Viimeksi oli 17,6-18kg, eläinlääkäri sanoi että 18kg luki papereissa. Varmaan karvan mukanakin lähtenyt painoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!