Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

17.7.2011

Aksaa omatoimisesti

Käytiin Shantin ja aussieiden kanssa treeneilemassa agilitya. Shantilla oli kaksi harjoitusta, toinen aaltoileva hyppytekniikka harjoitus, speedbumpein ja keskikohdissa 2 minihyppyä. Toisella radalla oli okseri, 2 peräkkäistä twistiä ja pituuden käännös. Uskallettiin koittaa Rurun kanssa makseilla, alkuun tehtiin medillä twistiä. Meinasi paristi tulla ohi ja oli vaikea kyllä ehtiä ennen koiraa! Loppuun ne sujui jo, mitä vähempi eleiseksi saisi, muttei olla treenattukaan näin. Vältän aina tekemällä pakkovalsseja. :D

Puomia tehtiin sen verran että saatiin yks upee, nopee puomi. Pituutta vain suoraan. Ruuti teki niin draivilla että sain tehdä pariin osaan näitä melkeimpä kahden esteen treenejä. Sitten käytiin pitkällä jäähdyttelylenkillä. Ras oli mukana, se sai vähän seurata ja tarjota alastuloa.

Sain käsitellä koirat vapaana pihassa. Ruuti odotti autossa ja kun vein Rasmusta sinne, Ras aloitti heti murinat ja autossa se jatkui niin komensin molemmat ulos. Rasmusta sai vähän enemmän kovistella, Ruu uskoi nopeasti ja meni vaan pois. Tein Rasmukselle samaa että ajoin sitä pois kävellen sitä päin ja remmillä löin maahan, kunnes lopetti murinan ja oli maassa lopetin ja käskin molemmat luokse, jolloin ne sai rapsutuksia. Muuten oltiinkin nätisti, omalla kämpällä Ras kerran murahti, muttei muuta. Naapurit katsoi varmaan kauhuissaan koirien "löylytystä".

Rasmuksen silmä näyttää normaalilta, se on syönyt lääkekuuria siihen myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!