Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

18.7.2012

Salakavala pikkupiru ja liitoa

Heti kun silmistään jättää, niin herralla on valtaa tehdä tuhmuuksia. Mulla oli tänään pitkä päivä töissä ja Ruuti jäi äidin hoitoon. Ekan tappelun se oli järkännyt autossa, kun takana ei ollut häkkiä. Keskellä automatkaa tappelu.

Toinen kerta sattui koirien leikkiessä ulkona ensin parikin heittoa kiltisti lelulla. Sitten Ruuti oli äitin luona ja Rasmus lähti hakemaan lelua ja osui pensaaseen niin että aristi toista takajalkaa ja sen huomatessaan ruuti oli syöksynyt tappelemaan, huomatessaan heikkoutta. Loppu päivän se viettikin alakertaan ja huoneeseen eristettynä. Lenkillä sai kävellä vetämättä sivulla. Ei sille saisi yhtään antaa kehuja tai periksi sekä toisen uroksen kanssa siitä ei tule koskaan kunnollinen. Onneksi Ruuti asuu nykyisin mun kanssa, ja nyt on kyllä tullut täysin selväksi ettei se täysikäisten urosten kanssa voi asua.

Eilen oltiin agiliitelemässä pitkästä aikaa! Rata oli aika vauhdikas ja paljon irtoamistakin. Tehtiin taon jälkeen korkeilla medeillä ja pari estettä pituus, okseri, rengas oli maksina. Alkuun tuli mokia että käänsin huonosti ja koira olikin jo putkessa kun pitki kääntyä. Kahden suoran putken ja käännöksen koirassa, koira suhahti helposti kolmanteen putkeen. :D Puomin kontakti oli ihan unohtunut ja otettiin se paristi sekä palkaten. Yhdessä kohtaa irtoamiskohdassa oli jäljessä ja oisi irronnut sisäkentän puolelle. A:n käännöksiin otettiin ensin kaksi yhden esteen takaa speedbumbilla käännöksiä, nyt viritin sen narulla kiinni. Ja yksi ilman, ja vau hienosti teki käännöksen! Siihen jätettiin :)

Niinu kysyikin tykkääkö se olla lähellä tai irrota, niin tuli pohdittua miten kauempaa ohjaus sopii ruutille hyvin.  Sehän siitä tekeekin vaikeaa kun se hetkessä on jo paikassa minne en olettanut sen menevän. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!