Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

12.8.2012

Tokoa Niittykummussa

Käytiin tokoilemassa Tiinan & Miilun sekä Marian & bc-tyttöjen kanssa.

Paikalla makuu: Ruuti kerrankin meni hyvin maahan ja palkkasin maahan ja sitten pyysin sivulle. Sivulle tuloon piti toistaa käsky.

Halusin taas tehdä vähän käskytettynä, että tulisi ruutille tutuksi koemaisuus. Pallo oli kentän laidalla odottamassa.

Ensin seuraus, joka oli aika pitkä. Muutamassa sivuaskeleessa ja jossain kohdin tuli yksittäinen inahdus, muutamasta suhahdin ja sivuaskelissa otin myös namia mukaan -> on hiljaa.  Aika hyvin keskittyi koko seuruun, kun yritin kytätä jos ois huomauttamisen varaa, mutten huomannut. Muutama käännös olisi voinut olla nopeampi ja välillä hitaan käännöksessä istuu.

Liikkeestä istumiseen, unohdin sanoa mitään virittelysanaa. Oli ihan hyvä.

Ruutu: Nytkähti eteenpäin käsky-sanasta ja otettiin alusta. Muuten hyvä ja vapautin ennen sivulle tuloa, koska kutsuin myös väärällä käskyllä. :D Sitten pääsi pallolle ja juoksi kunnaria kenttää ympäri.

Viilattiin sivussa vähän palkaten sivuaskelia ja peruutusta, testasin ilman käskyä ja ne oli hiljaiset. Kun muistaisin saman liikkurin kanssa. Lisäksi hyvistä käännöksistä palkkaa.

Kaukoissa ensin m-s nousemisia ja kiinnitin huomiota ettei takajalat menisi yhtään taaksepäin. Muutamat hyvät muutkin siirrot ja halusin tehdä myös i-s siirrosta että tajuaa ettei siinä tarvitse jalkoja siirtää.

Ääntelyyn liittyen Ruuti meinasi vähän äännellä ennen paikalla makuuta ja puutuin joka yritykseen. Sain sen sitten olemaan hiljaa. Seurauksessa oli sitten noi muutamat mihin pitäisi kiinnittää ehkä kohta huomiota ja taas tehdä nolla % ääntely seurausta.. Mutta paremmin se kerää itsensä, kun syksyllä tolla alulla se ääni olisi tullut joka liikkeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!