Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

2.8.2012

Tokoa pitkästä aikaan ja liitelyä

Mökkeiltiin alkuviikko ja siellä tein ruutille vähän hyppytekniikkaa ja käännöksiä. alkuun se ei hahmottanut yhtään puupölkyille nostettuja rimoja. :D

Tänään tokoiltiin Puolarmetsässä taukoilun jälkeen. Mukana oli Maria & paimentytöt, Maija & Leevi pentu, Tiina & bc Miilu ja Piia & partis Hugo.

Ruutin kanssa tehtiin eka seurausta, pallo odotti laidalla. Ensin palkkasin 3m seuruun jälkeen. Sitten namilla sivuaskeleet mutta muuten ei palkkaa kuin lopussa pallolle. seuraavaksi liikkeestä istuminen, hyvä. kaukoja, ruuti tarjosi eka i-s vaihdossa takajalkojen siirtoa ja oli vaikea käsittää ettei siinä tarvii. Lisäksi meinas helposti peruuttaa vähän. pitää tehdä siis kaukojumppaa kotona.

Paikalla istuminen oli hyvä, palkkasin kerran välissä. Paikalla makuussa sain huomauttaa kun käskin maahan, koska ei kuunnellut mua, vaan viereistä koiraa. Loppuun tehtiin vielä ruutu, alkuun ei hahmottanut sitä vaan vähän haki sivusta, mutta löysi lopulta. Toisto oli hyvä ja vielä yksi pallolle. Myös loppuosa ei ruudussa tehtynä.

Agilityssa oli koulutusvuoro ja jäi aikaa ottaa, myös Ruutin kanssa. Enenn koulutusta koitin paria maksi hyppyä ja ruuti hyppäsi pari vetäen jalat alleen. Oli tosi epävarma, että pääsisi yli. Sitten tein niistomaisesti ja hirveät kehut kun meni oikein. Treenien jälkeen, tein sarjan hyppyjä ja tehtiin ensin yksi, sitten kaksi ja nostaen rimaa. Alkoi hyppymään hyvin, ojentaen jalat. Tehtiin myös käännöksellä ja nostaen 65cm mitkä hyppäsi puhtaasti. Olin niin onnellinen kun säikähdin alkutreeneistä hyppytapaa! Tehtiin myös kepit, putki ja rengas mikä vietti vaikeaan kulmaan renkaalle, hyvin meni! sitten vielä A:lta yksi käännös, ilman speedbumpia sekin tosi hieno!

Oi oi, kun olin tyytyväinen treeniin. Nyt ei jäänyt ollenkaan masentunut olo, ja taakka putosi harteilta! Huomenna jos ehdin käydään tekemässä vielä hyppyjä ja sitten ruuti saa välipäivän ennen kirkkiksen kisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!