Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

4.11.2012

Vuokkosilla agikisat ja kuvia arjesta

Tänään käytiin kahden startin verran räpeltämässä, tuomarina oli Anders Virtanen. Eli maxi2 vikan nollan metsästystä. Molemmat radat oli ihan mukavia, eka vähän vauhdikkaampi.

1. rata: Lähtörima pysyi, kutsuinkin paikaltaan. Putkesta kierrettiin hyppy takaata ja ruuti kerkesi sitä ennen ottaa extra hypyn vaikka olinkin toiselle puolelle hyppyä kuin se extra hyppy eli vähän kusetusta, hyl. puomin hidasti ja koski, muttei pysähtynyt. Kepeille oikein, vein avokulmaa takaaleikkauksella, ilman riskiä. Sitten meinas singota muurille, sain käännettyä. Valssit ja irtoomiset sujui, A:ta en ees tajunnut katsoa.. siksi pitäis kyllä pyytää videolle tai pyytää et kaveri katsoo ainakin A:n kontaktin.. Pyörityksessä meinas mennä väärälle esteelle. Sitten se kolisteli kaksi vikaa estettä rimat alas.

2. rata: lähtörima alas, kutsuin kävellessä. molemmilla radoilla nousi kävelemään ja oottamaan lupaa lähteä. Tosin sekin on ero treeneihin.. Sitten kun mentiin taas kieputuksella hyppy niin ruuti kävi suorittamassa muurin ennen sitä, hyl. Taas en hokannut katsoa A:n kontaktia.. keinu myös ok. Takaaleikkauksessa tuli rima alas. Kepeille sentään oikein, umpi kulmaan. Puomilla koski, muttei pysähtynyt kokonaan. Kerkes mennä hypyn kunnes käveltiin pois.

Ekan radan jälkeen oli vielä ihan kivat fiilikset, mutta toka oli viimeinen pisara. Tuli taas vanhat sikailut mieleen. Tartteis nyt kovasti epiksiä! kun koira on niin eri treeneissä ja niissä sujuu.. :/ Miks en ekallakin radalla jättänyt kesken kun tuli puomilta ennen lupaa! tyhmä minä. No ens viikonloppuna sitten kaksi rataa taas. Ihailin kisapaikalla muita kuuliaisempia ja pehmeämpiä bortsuja :0

Kännykän otoksia

Heini Sepän öljyruisku teokset! Oli niin paljon halvempaa näin ei teetettynä. (Jemmailen aina välillä jotain kivaa sitten myöhemmin tulevaan omaan kämppään, nyt tähän opiskelija-asuntoon ei viitsi tehdä niin reikiä seinään.)

Kotiin joulutunnelmaa, tuoksukynttilöitä myös polteltu.

Yksi ilta korvat oli vähän aikaa pystyssäkin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!