Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

22.11.2012

Tokoa Espoon keskuksessa ja Niinun agi

Tokoiltiin tänään ASTläisen Marikan ja bc Ollin, Mirkan ja Eve flätin ja aussi ihmisen kanssa.

Ruuti oli tolpassa suht hiljaa, yleensä se on käskyn alla maassa ja vähän hiippaileekin. Luoksetulo kuumensi ja siinä tuli pari haukahdusta siltä kentän laidalta.

Paikalla makuu: otin suoraan remmistä siihen, hyvin makasi ja meni maahan ekalla käskyllä (maahan).
Seuraus: saatiin käskytystä. ensin tein vain sivulle asennosta hiljaa palkalle ja parin askeleen seuraus. Käskytettynä tuli jossain käännöksessä tai pysähdyksessä yksittäinen äännähdys, johon suhahdin.

Ruutu: käskytettynä, ei ensin mennyt maahan, kummallakaan käskyllä vaan sitten istuman kautta. :D Tehtiin lopuksi näitä erikseen, jätin seisomaan ja käskytin kauampaa maahan. Ruudussa haki ensin etureunan ja etutolpan, mutta korjasi keskelle. Pitäis saada suoraan oikeeseen paikkaan taas, kosketusalustaa taas messiin?

metalli: ekalla kertaa haukahdus, ja toinen hyvä. Molemmat kerrat ei ällöttelyä.

tunnari: hieno oli! pallo oli kentän laidalla. -> kuumuu tiltun pikku hallissa

kaukot: alkuun hyvää ja rauhallista. s-m siirros vaan treenattavaa! sitten alkoi keskittyminen herpaantua ja otettiin yks onnistunut.

___

Niinun agitreeneissä oli kivasti vauhdikkaampi rata. Piti vaan uskaltaa parissa kohtaa liikkua koiran edelle. A:n kontaktia vähän otettiin palkan kanssa, kun meinas mennä n. 10cm kontaktin yläpinnasta kosketuksia. Loppuun otin vielä pari toistoa puomista, kun tuli tasajalka kosketus niin siihen jätettiin! vähän meinaa livistää ennen vapautusta :D Toisaalt niin käy aina suurin osa treeneistä, ei kontaktit aiemminkaan oo hajonnu, kop kop.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!