Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

10.12.2012

Tokoa Tiinan & Miilun kanssa

Oli kivaa päästä treenaamaan pitkästä aikaa Tiinan & Miilu bc:n kanssa. Koska oltiinkin kahdestaan hallissa otettiin vanhemmat ja viisaammat haukutkin mukaan.

paikalla istuminen: Ruuti lösähteli tietyn ajan välein maahan, sain palkattua oikeastakin. Pitäis alkaa sekunttikellon kanssa katsomaan tarkemmin, mikä on se kriittinen aika. Tai sitten mieleen tuli nyt jos opettaisi että kosketusalusta on siinä että jos menee maahan pitäisi osata itse korjata. Nyt ruutia ei haittaa jos sen korjaa, muttei se tunnu tajuavan mitä väärää on maata jos ei jaksa enää istua.. Lähinnä varmaan vaan niitä onnistuneita.. välillä kun päästiin tekemään täyspitkääkin.

-tauko
seuraus: oli yllätyksellisen hiljaa, saatiin loppuun ihan hiljaiset sivuaskeleet, joista palkka. Seurauksessa tuli hyvin juoksua ja hidasta myös. Välillä vähän painoi, muuten ok. Kisoissa kun vire erilainen ei muistaakseni painanut.

metsku: ekalla kertaa toi ravilla takas, muttei tiputtanut. Vähän edistystä aiempiin ekoihin metskuihin. Sitten taas meinas tehdä hitaammin toistoilla ja koitin pyytää suoraan sivulle kun tuli eteen vinoon.

tunnari: näytti vähän rauhattomalta, mutta toi oman. Huitaisi tassulla yhtä väärää, lähtiessään pois. Vire oli tänään alhaisempi eikä kuumunut niin Miilun liikkeistä. Toi eteen eka väljästi ja treenattiin sitten suoraan sivulletuontia. Mitä harrastaa usein kisoissa ja olisi parempikin.
- tauko

ohjattu: ruu oli katsonut kahdelta koiralta ja haki hienosti molemmat! merkkikin oli hyvä, vaikka tossa hallissa kapulat oli n. 2-3m syvyydellä.

kaukot: ruuti muisti kotona matolla treenatuista seisomaan nousuista että korjasi oikein etujalkoja. Eikä mennyt takajaloilla taakse, jes! Aluksi jumitus sitten m-i että nousi kokoajan seisomaan. Kun muistaisin kotona tehdä treeniä. Vähän kerrallaan paras, koska meinasi jo lopussa turhautua.

Rasmus oli myös mukana, sen innokkuuden kanssa on ilo treenata. Rasmus äänteli taas epätavanomaisesti, koska oli revetä innosta. :D Hieno ohjattu molempiin suuntiin, hieman luovutus väljä ja meinasi tiputtaa jos ei ottanut kapulaa nopeasti. Idari (tai mikä uusi nimitys olikaan) seisomisessa istui, mutta sekin muistui mieleen. Seuraus oli iloista ja ehkä aavistuksen edessä tai sitten ei.. pysähtyi kyllä hyvin, tuntuu vaan niin erilaiselta.
Olisi kiva, joskus kun saisi vähän treenattua käydä vielä parin vuoden taon jälkeen kisaamassa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!