Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

11.2.2013

Itsenäistä hallitreeniä Malmilla

Käytiin Ruutin ja Henkan kanssa Malmin agilityhallilla, sain houkuteltua mukaan apurin ja lenkkiseuran. Treenejä aiemmin käytiin myös lenkillä porukoilla Rasmuksen ja kahden koirakaverin kera. (No tavallista lenkkiä se on, kun ei ne leiki)

Tunnaria: tehtiin pihalla odotellessa, ekalla ruuti taisi vähän kähmästä väärää (ei nostanut) ja toi oman. Tokalla otettiin käskytysmukaan ja kerran palkkasin vain ja toistolla sitten kapuloille, joista löytyi oma.
Tunnarilaskuri 101-2=99

Tehtiin lähinnä kontakteja kun sain isomman puolen varattua, missä puomi on kasattuna. Keinulla vähän muistuttelin, ettei sieltä tulla jos namia tippuu tai lelu. Ajattelin vaihtaa keinun, että siellä ollaan 2on 2offissa, kerran se sitä nyt tarjoaa kun sanan 2on 2off käskyn. Puomin kontaktit oli hyvät, leijeröin hypyn ja jos lelun heittää, kyttää vähän -> ei varmasti varasta.

A:lla kerran kun hallilla on niin hyvät speedbumbit niin tehtiin eka joka toinen bumbilla ja ilman, 90 asteen käännöksessä. Sitten ihan treenin loppuun eka yksi bumbilla ja ilman, 90 asteen kulman hypylle niisto. Ja hyvin meni! En kyllä aivan uskonut, että onnistuisi.

Huomenna on osteopaatti niin pidettiin rimat minissä, ne muutama. Ja 5 kerran Dobo kurssi alkaa. Ruuti voi ehkä ministi koittaa, mutta tosi kevyesti hoidon jälkeen.

Treeniin: 
tunnaria vaan lisää, parempaan suuntaan on
keinu häiriötä
A:lla käännöksissä leijeröintiä ja speedbumbilla helpotusta välillä ja myös vauhdikkaita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!