Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

16.2.2013

Möllitoko ja aussie lenkkiseuraa

Tänään oli taas möllitoko Tiltun koirakoulun järjestämä Juvanmalmin agimestassa. Niillä taitaa tämän jälkeen olla  vielä kolmaskin sellainen.. pitää katsella. 

Tultiin ajoissa ja lenkitin Ruutin pidemmällä ja sitten katseltiin aiempaa luokkaa. Leikitin Ruutia vähän virettelyksi, 2min pätkä seurausta ja kun ihan hiljaa niin taistelua ja sitten pannasta kiinni ja odotin, että luovuttaa lelun. Ja tehtiin näitä myös muutama ennen kehään menoa.

Paikalla makuu, hyvin maahan ja sivulle, kai se hyvin siellä makoilikin.

Tein oman liikejärjestyksen, ettei aina aloiteta seurauksella ja siitä aiheudu jo sellanen kisastressi.

ruutu: no ekalla kertaa tuli haukku, oli häiriöinen kun juostiin kahden tolpan ohi ja kaksi merkkiäkin oli varrella. Ruuti meni ruudun takareunaan. Ja ennakoi maahan, possu! Sitten otettiin vielä yksi ja taas meni maahan, sitten lähempää ja nyt seisoi ja palkka. Ekalla kertaa tein kävelyn ja palkkasin ruutuun. Halusin koittaa ton ennakoinnin jälkeen ekan kisamaisena, että tulisko vastaan juoksu ongelmaa. Otin viime treeneissä Ruutille yhden ruutu kävelyn, oiskohan siitä sitten ennakoinut maahanmenoa.

luoksetulo: tässä oli myös seisomisen jumitus! ruuti meni kolmesti maahan, kunnes sanoin ylikorkealla äänellä käskyn ja stoppasi. Siitä vapautus ja seuraavaan liikkeeseen. No eipähän haitannut kun harmittelin kävellessä kutsumispaikkaan, oisko pitänyt jättää takapalkka.

seuraus: paikoittain hyvää, mutta ne käännökset hyi. Meinas aina jäädä jotain lorvimaan. Eli pitkiä suoria ja käännöksiä treeniin! Oli vain paikallaan käännökset, mutta ei sivuaskelia tai peruutusta. Aika lyhennelty versio. Seuraus tulee aina olemaan haaste keskittyä. Vähän aikaa se sujui paremminkin..

metskuhyppy: pyysin ottamaan laidan ja laittamaan sivuun. Nyt ei hämännyt Ruutia. Hyvä nouto, oisin voinut tajuta heittää vinon heitonkin nyt treeninä.. Ja ohjasin vartaloavulla suoraan sivulle, tarkoituksella.

kaukot: hienot siirrot! ei liikkunut eikä ennakoinut. Vau! Kehuin yhdessä kohtaa. Meidän yli vuoden tuskastelut :)

tunnari: menin varmuudeksi vähän lähemmäksi, kapulat rivissä ja ruu nuuski eka koko rivin. Sitten meinasi napata yhtä ennen omaa, avasi suun kapulan päällä, mutta sitten tajusi vaihtaa. Ehkä kokeessa nolla, mutta hyvä että tajusi mokansa. Viime tunnariin verrattuna kun ei ollut kykenevä tekemään sitä. Jee. tää vois olla puolikkaan pisteen arvoinen :D Tunnarilaskuri 99-0,5=98,5

liikkeestä istuminen: Hyvä oli. Pitäis treenata, joskus niitä että käskyn sanoessa en astu Ruutin puoleisella jalalla.

Ihan mukavaa, alun haukkuja lukuunottamatta ja seuraus nyt vähän oli, ei niin hyvä. Kyllä huomautin jos haahuili, mutta sen pitäis olla niin paljon kovempi.. pysähtyä tai koittaa nappasta niskasta turkista.. Pitäisi katsella taas kokeita ja treenatakin.. Videolle sain myös kiitos Amyn kaverille. Omasta kamerasta loppui ruudun jälkeen akku (eikä siinä ole kauheasti nähtävää, paitsi jos ottaa äänet pois päältä).

Käytiin nopee kämpillä ja sitten Shanti ja aussit Dracu ja Dracun pentu Wicca 13vk tuli lenkille, mentiin autolla golfkentän läheisyyteen lenkille. Ja kuvia sieltä. Ruuti kahdesti ärähti kun Wicca tuli sen namille ja liian lähelle kerran."siisti ison koiran panta!"
"Vielä lelulla varustettu"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!