Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

26.3.2013

Jessica Svanlungin möllitoko

Mentiin tänää Sipoon suunnalle möllitokoon, joka oltiin varattu jo pari kuukautta sitten. Odoteltiin ensin portin luona  sen avaamista ja lenkitin Ruutia. Mulla oli sitten kaksinkertainen turvavyö hälytys, kun auto piippaa ja ruuti villiintyy haukkumaan sitä ääntä. Kuin hullujen huoneessa.. Ennen koirien hakemista, arvottiin järjestys, Ansu oli liikkuroimassa ja Jessica kirjasi pisteet paperille. Ideana oli, ettei koiraa palkata ja tehdään vain koemainen suoritus.

Paikallaan makuu, kerran meni lonkalle ja alussa nuuski vähän maata. Tässä olin ihan rento enkä jännittänyt mitään, Ruuti meni treenimäisesti ei äännellyt.

Odottelin neljän koiran verran, oli kylmä ja sitten tuli vähän jännitystäkin. Alkaa miettimään miten liikkeet itsellä sujuu. :D Ruutista huomas heti eron, että se oli kuin kisoissa, meinas vähän inistä ja enemmän vire nousi. Pitäis oppia siis jännittämään treeneissä tai olemaan jännittämättä kisatilanteessa :D Ei se kuitenkaan sellainen jännitys ole, että tuntuis vatsassa, hermostuttaisi tai stressaisi, joku lievempi.

Seuraus: Alkuun pientä ääntä, sivuaskelissa, itse olin ajatuksissani kun käskettiin juoskemaan. Unohdin pari käskyä, mitä ois seurauksessa saanut käyttää. Loppua kohden hajosi, ruutua päin mennessä haahuili ja lopussa aidan lähellä. Sain paristi käskeä takaisin seuraamaan. Tää on kyllä vaihteeks niin hajonnu, viime syksynä seuraus oli yllättävänkin hyvää treeneissä.

liikkeestä istuminen: Sivulla katseli eteenpäin, seuraamaan olisi voinut vähän paremmin lähteä. Meinasi istua, mutta meni kuitenkin maahan.

luoksetulo: Tuli vähän liian kovaa ja reagoi vähän hitaasti pysäytyksiin. Valui yli merkkien, eipä olla matolla stoppeja tehty. Sivulle tullessa törmäsi jalkaan vähän.

ruutu: bongasi itse ilman virittelyä. Haukahduksia ruutuun mennessä. Hyi hyi. Meni siellä suoraan maahan, sama kuin korrien koulutuksessa, ihan oikeutettua, ilman treeniä. Seuraamaan hyvin.

Hyppynouto: tuli äännähdys noutoon mennessä. Vähän huono eteentulo, pitäisi opettaa loppuun, että toisi nykyään kaikki noudot sivulle.

metsku: tässäkin jotain ääntä, hidasti ennen kapulaa ja huono eteentulo.

tunnari: nuuski kahteen kertaa rivin, kuono kävi tosi lähellä muita kapuloita, muttei ottanut suuhun. Takaisin palautti ravilla. Tunnarilaskuri 97,5-1=96,5

kaukot: kaikissa muissa liikkui vähän paitsi seiso- istu eli meidän entinen ongelma liike sujui. Mulle toikin oli ihan työvoitto, nyt ei seinään

Saatiin paperi, missä oli liikkeistä kommentit, ehkä unohdinkin jotain. Tuli taas treeni innostusta. Kunhan kentät sulaisi, pakko kai tyytyä parkkiksiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!