Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

24.3.2013

Kuvia ja kuulumista

Kännykän otoksia :) alempana

Tänään temppuiltiin jalkoja vadin päälle, kumarrusta ja tassuja ristiin.
Keskittymistä vaativat kuten tassut ristiin tekee tiukkaa ruutin hermoille ja saa itse varoa kun huitoo kosketusalustasta ohikin tassuja :D

Ruutilla ja Rasmuksella oli iskän lenkillä tullut pieni kärhämä, rasmus oli murahtanut hajusta ja nopeasti ruuti oli ehtiny saada rampelle pikku haavan silmän alle. Ei nähnyt oliko hammas tai raapaisu.
Ruutia on tavallista enemmän nyt agitaolla ärsyttänyt lentokoneet, jos sais se haukkuis niitä remmissäkin ja pomppis ilmaan.. Ja muuthan ei tajua syytä :D lisäksi se oli tuhma kun tykkää ruokailun jälkee putsata purnukat niin sai kädestä vain nuolla muffinssi paperia, kerran kielsin viemästä sitä muualle mun otteesta, lopetti ja koitti uudestaan ja kun ei saanut irvisti, josta käskin sen lätkimään.

Jatkoin taas kuukaudeksi malmin agihallin vuokraa niin pitäänyt jaksaa mennä ilta treenailemaan. Ti on möllitokokin edessä :) Yli viikkoon ei ole kaulurikaan ole ollut päässä, ruutia oli alkanut ärsyttää jo tokan viikon kohdalla sen päähän laittoon. Ja omaan silmään leikkaushaavaa ei edes huomaa.

Ainiin mäkikävelyitä oon muistanut tehdä. Yleensä mentäis ne vaan ravitahdilla, mutta nyt oon muistanut hidastella.



Ruuti 2011 ajeltuna
pörriäinen, odotan niin, että saan ajella turkin







Odotin, että pääsen nukkumaan :D pitkään viihtyi noinkin, vaikka päiväpeitosta kiskoi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!