Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

17.4.2013

Maiju Korhosen agi + Ras tokoilee

Niinua tuuraili Maiju Korhonen, radassa oli vauhtia, mutta myös haastetta. 


Alkuun sain apua ja Ruu sai palkan lähdössä odottamisesta, yllättyi aika paljon ja piti vapauttaa oikein. :D Sain kerran aiemmin huomauttaa kyllä, että siellä istutaan. Ja palkan jälkee sain käskettyä, Ruutin kauempaa istumaan, jes! Alun suoralla piti jättää koira kauaksi ja se pelotti mennä niin pitkälle kun koira vielä juuri ja juuri oli takapuoli maassa. Lähtö oli aika lähellä rimaa, seinä tuli vastaan, kuitenkin Ruu hyppäsi sen hyvin. 
Irtoamiset sujui, ongelma _mulle_ oli putki häiriönä ja sen suun ohi mentiin tekemään päällejuoksu hypylle. Ja mä ohjaan, enemmän takaakiertoon ja yli ottava käsi tulee liian myöhään ja rytmitys unohtuu. Tehtiin tässä kohtaa paljon toistoja. Kun otin tarpeeksi ajoissa haltuuotto ohjauksen, sujui. Paristi tuli ohi, jos ei mennyt putkeen. Maiju helpotti seisomalla putken suun edessä. Näitä me tarvitaan lisää!! Osittain ongelma oli myös päänsisällä.
Siitä hyppy ja kepit, ulkokautta sisäänmeno ja vähän terävä kulma, hienosti män! Kun mä liikuin rohkeasti päällejuoksusta. Kepeillä yllätyin kun pystyin liikkua kahden metrin alueen sisään ja ruu suoritti. Ei tullut yhtään keppivirhettä. Pystyin lähteä vähän ennakkoonkin. Kahden hypyn väliin, valssi, unohtui ponnistuspaikkaan tehdä hidastus. Ja tehtiin tätä kohtaa myös persjätöllä, aikas hyvä! En ois koskaan tehnyt, koska persjätöt ei sovi meille, mut tohon sopi. Kun tossa jäi valssillakin vähän "jalkoihin". 
Rata treeniä on kyllä pakko saada, moni on mun virheitä. 
-----------
kaukot: tehtiin kahdessa kohtaa näitä. Laskin 15 isoa askelta. Oli taas paristi vähän epävarmuutta istu-seiso. Palkkasin ekoista siirroista ja naksuttelin seisomaan nousua. Seisomiseen opetin/siedätin vähän pienempää käsimerkkiä. 
ruutu: tein Rassen nähden, merkkinä juomapullo, ensin kerran palkka siitä, sen piti nuuskasta taas tätä uutta ihmetystä. Jatkossa ei. Nyt teki hiljaa. Täydellinen paikka ruudussa! 
ohjattu: ensin oikea, merkistä palkka, jollain kertaa pieni inahdus mennessä. Hieno oikea, oikein meni. Sitten tehtiin myös vasen. Sitten tein niin, että vein merkit kapuloiden eteen, ei hämännyt. Pitää vielä liikkuroinnin kera tehdä. 
seuraus: Sivusaskelia, juoksua ja käännöksiä. Naksuttelin, hienot sivuaskeleet. Juoksussa vähän välillä edessä, että pelottaa, että tallaan. Parempi kuin eilen kuitenkin. 
luoksetulo: otin lyhyeltä matkaa peruuttaen, seisomaan pysähtymisiä ja heitin namin taakse. 
Nyt on tokokokeita tiedossa! Rasmukselle Inkoo ens viikon la 27.4 ja to 9.5 sekä Ruutille 5.5 HKI ja to 9.5 Espoo. Espoon kokeet on vielä Kilossa! Toiseks lähin kenttä, kilometrin säteellä. Jospa Rassen kanssa kisaaminen vähän hölventäis ja sais mua rennommaksi kisatilanteessa. Koitan Ruutinkin kanssa ottaa rennommin.. Vähän pelottaa jos Ruutille sattui tulee ykkönen ekassa kokeessa, niin sitten noi ois samassa luokassa tai tartteisin, jonkun Rassen kanssa paikkikseen.. Ehkä äiti. :D Saankohan tehdä yksilöt kuitenkin.. tai sitten pitää peruuttaa toinen. 
Kännykän otokset, illaksi kirkastui aurinkokin paistamaan!

Siitä takaakierto, tultiin aika hypyn sivusta, aika suoraan hyppäsi aina, vaatis kääntämistä tai vekkausta, että olisi kääntynyt kivemmin. 
Eka puomi oli loistava ja nopea! Siitä heti lensi pallo. Toinenkin hyvä, ehkä ois voinut muistaa vaatia, että Ruu odottaa pidempään siellä ja juoksen ohi. Mut nytkin vapautus heti kun tassut tuli maahan. 
Jaakotus muurille hyvin, putkeen ja ekalla kertaa unohdin ohjauksen ja juoksin väärää puolta jatkoa ajatellen. Putkesta vähän jarrua ja takaakierto niisto hypylle. (tälläinen toimii, muttei jos niiston pitää toimia myös jarruttavana)  Tehtiin se hyvin ja siinä olikin aika. Kyllähän sitä toistoa sai jo ja saatiin kivoja pätkiä, oli se katsojillekin näyttänyt ihan hyvältä. Virheet mitä sattui oli mun ohjaukseen liittyviä. Muurin yhdet palikat ruutin ja yksi toinen kerta myös vähän osui, muttei tippunut. Muuri on Ruutille vähän epäselvä haittaako jos palikat lentää. Tossa se oli koetuksella, kun vedätin ja jätin suorittamaan sinne, lisää sellaisia myös + käännöstä. 

Ras tokoili parkkiksella:

Palkkasin ja pyysin uudestaan seisomaan ja sitten tehtiin ruutu kävelyt. Hyvin sekin. Erikseen treenattiin, rasmus seisomaan ja ruudun kulmista seuraamaan tuloja. 
Laitoin Rampen piiloon, ettei nää kun tein ruudun eri paikkaan. Merkillä ei halunnut mennä ihan taakse, oli jäätä vähän. Ruudussa täydellinen paikka taas! Rasmus, jolle ruudut oli vaikeita. 

Kännykän otoksia


Joki tulvii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!