Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

9.4.2013

Tokot Vermossa

Tokoiltiin Vermon parkkiksilla, oli iso porukka eri rotuisia ja tasoisia mukana.

Paikalla istuminen: Ruuti istui melkein 2min pätevästi, kävin palkkaamassa kun alkoi epäilyttää ettei tule virheitä.

kaukot: pari ennakointia, seisomisessa parissa perutti vähän liikaakin.

seuraus: oli ärsyttävän ääniherkkä paikoittain, melkein mahdotonta oli saada tietyn väliajoin toistuvaa inahdusta tai vinkaisua pois. Ihan namilla, lyhyitä pätkiä ja satunnaiset pätkät sujui. Edelleen juoksussa käskytettynä, lähtee väljästi, josta sain huomauttaa. On se niin hienoa palkaten ja lyhyemmissä pätkissä, kun sais pidempänä vaan pysymään paketissa.

uusi idari, en muista sen nimeä: seisominen sujui, maahan käskin liian korkealta -> istui ja istuminen ok. Pysyi myös paikallaan.

ruutu: vähän pyörien ruutuun, oli vaikeampi hahmottaa kun ei ollut niin missään laidassa. Alusta ois voinut olla hyvä helpotus..

ohjattu: oikea sujui hyvin. Vasempaa hakiessa, meinas mennä keskimmäiselle. Tehtiin tätä helpotettuna ja niin, että kapula oli noin 4m keskimmäisestä. Se oli alkuun vahingossa vähän lähempänä. Ruuti tosin teki vähän oudosti ettei osannut oikein valita kumpi pitää hakea, huomasi selvästi ne molemmat. Merkillä tehtiin vähän kiertoja myös. Toi kapulan kerran hienosti sivulle.

tunnari: tein sen itse, ei ongelmaa kun rauhallisesti haki. Tunnarilaskuri: 95-1=94

Liikkeiden väliä, pyytyäen ruutia aina kiertämään mun ympäri jos lähti liian kauas ja palkaten.

Oli vähän lopussa fiilis, että pitäiskö vaan tokoilla puuttumatta ääntelyyn, ilman nipottamista. Oishan se ehkä hauskempaa. Sitten tosin sais varmaan unohtaa kisatavoitteet ja kisatavoitteet pitää myös intoa treenata. Onneksi ääntelyn kannalta parempiakin treenejä on. Seurauksessa kerran koitettiin lelua, odottamassa, Ruuti ei yhtään muistanu enään sitä ettei silloin äännellä, pitäisköhän sitäkin opettaa uudestaan..

Mentiin vielä kaverin kanssa melkein tunnin lenkille ja Ruutia nyt nukuttaakin hyvin sohvalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!