Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

18.5.2013

Aussie tyttöjä lenkki ja tokoa

Käytiin kurkkaamassa Shantin uutta kämppää ja bongasin navigaattorista järven mihin päätin ehdottaa, että käveltäisiin. Oli vähän mutainen pohja, mutta löytyi yksi venerampin tapainen. Nähtiin upeita Kauniaisten ökytaloja, kun vähän kauemmaksi opiskelijakämpistä lähti. Sitten tokoiltiin pihan nurtseilla.

Paikka istu: Alkun hyvä, Dracua palkattiin keskivälissä. Rasmus rapsutteli itseään, mutta pysyi istumassa, kääntyi tosin vähän. Ruuti meni sitten maahan, oli Dracun kanssa maassa, lie mennyt kun Dracukin? Tästä sättimiset ja laitoin istumaan. Sitten takaisin piiloon. Nyt hyvä. Ruuti treenasi uudestaan istumista, kun treenasin rassea. Tein tahalleen maahanmenoja Ruutin lähelläkin.

Paikka makuu: edessä käskytys, vähän aikaa piilossa. Ruuti oli ehkä liikkunut? Ei ollut samassa rivissä, kuin mun mielestä mihin jätin. Voi hirvitys, miten meidän paikka olot on hajonnut!

Rasmukselle seurausta, jääviä ja ruutu. Ruudussa häiriönä Dracu makaili tolpassa melkein matkan varrella. Löytyi tokalla käskyllä oikein, eka haki vain aika paljon sivulle.

Ruutille lopputreeni

ruutu: ekalla kertaa haukkui, hyi, ehkä Rasmuksen aiemmat ruudut kuumensi. Huusin heti pois. nyt meni suoraan ruudulle ja hiljaa. Vähän hetsasin myös, tuli haukkua, josta heti puutuin. Ehkä lisää treeniä siis rampen kanssa.

ohjattu: oikea, Dracu juoksi käsky sanasta myös kapuloille päin ja Ruuti merkille. Hyvin häiriöstä huolimatta. ;D Sitten hyvin oikea. Seisotin pitkään merkillä. Vauhtina luovutus. Tänään unohtui tehdä sivulle luovutuksia..

zeta: nyt pysyi seisomisessa paikallaan. Mutta erottelu seisomisessa ja istumisessa ei niin onnistu. Meinasin lähteä taas tekemään väärältä puolelta merkkiä, mutta muistin sitten. Kun tein yksittäin niin meinasin istumisessa kumartua koiraan päin, hups.

Treenaa:
- zeta seiso ja istu erottelu
- Ruutu: hetsattuna tai Rasmuksen tai toisen koiran suorituksen jälkeen.
- paikka olot; istuminen, muu koira menee maahan vaikka käskettynä kun olen piilossa?

Kännykällä napsittuja:
Joutsenia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!