Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

16.5.2013

Ekat omat kenttä agilitytreenit

Päästiin nyt kenttätreeneihin, Shantin koulutukseen. Luksusta oli kun aiempi ryhmä oli jo rakentanut radan. Kivoja haasteita ja vauhtia oli. Teemun puheet mielessä päätin olla muelummin liian ajoissa!

Rimoja tuli kokotreenissä vain 2 alas. Pari kolautusta tosin, alkuun ennakoin hyvin työnnön ja valssin, ohjasin tän välillä hiljaakin. Oisin ehtinyt pimeästä kulmasta heitettävään putkeen tekemään persjätön toisella toistolla, mut tuli jänistys, että mitä jos juoksee päälle. 
Ohjasin seuraaville kepeille sitten kauempaa reittiä, joka kyllä paremmin sopii Ruutille. Vaikeampi oon viedä keppien puolelta 90asteen kulmassa olevaan avosisäänmenoon. 

Keppejen jälkeen heitto hypylle, päällejuoksu rinnakkaiselle hypylle ennen suoraa putkea, johon oli kiire. Ekalla kertaa päällejuoksun haltuunotto myöhässä ja ruu suhahti putkeen. Yllätti miten hyvin kuitenkin sujui sitten, ruutilla on aina ollu vaikea tulla muhun päin kovassa vauhdissa. 
Kuitenkin oli hilkulla ehtiä persjättöön suoran putken jälkeen, vähän sai kalastella. Koitettiin myös sylivekkiä, mutta siinä helpommin kielto jos olin myöhässä tai muu virhe. 
Hypyllä oli tyrkyllä putken vääräpää, siihen valssi persjätön jälkeen, testasin myös jaakotusta, sekin toimi. 

Sitten suora putki ja hyppy takaspäin ja A. Alla jyrkkä kulma, näytin kädellä alaspäin, koski hyvin. Seuraavan hypyn ohjaus meni sitten aika pieleen, lenkillä, keskityin a:n. 
Se oli sitten ihan riittävä treeni meille. Lähdössä vähän tapeltiin, käskin kurrea tai istumaan jos nousi. Ei huvittanut palkata lelulla, empä tainnut muistaa esteilläkään. 
Nyt ois kahdet hyvät treenit mennä kisoihinkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!