Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

9.5.2013

Ruuti eka EVL, Ras eka EVL lainaohjaaja + kuvia

Mentiin Ruutin kanssa, katsomaan, miten evl liikkeet sujuu ja Rasmus meni lainaohjaajan kanssa, kahden treenin jälkeen. Molemmat teki kivasti kehässä töitä, Ruuti oli melkein ennätys hiljaa, jes.

Ruuti oli tokana, mutta vikan kehän ekana, keskeytyksestä johtuen ja Rasmus oli vikana. Kehät käytiin kahdessa osassa, jes! Hyvä ruutille.

Ruutin liikkeet
Paikka istu 0: Ruuti oli pysynyt 1:26 asti ja painunut maahan. Vierellä oleva koira meni aiemmni maahan. Pitää kai treenata, että toinen menee maahan tai käsketäänkin. Ja niitä 2min paikka istumista! Luistan yleensä sen lyhempänä.

Paikka makuu 0: Ruu meni tosi nopeasti maahan, mutta kun kävelin pois nousi istumaan. En huomannut kun ei saa kurkkiakaan. Sitten se oli katsellut muita ja mennyt maahan. No saimpahan tehdä rennommin loput liikkeistä! Ja meidän onneksi, liikkeet oli kahdessa osassa!

Zeta 5,5: istumaan ei mennyt, jäi seisomaan ja liikkui, silloin kun pitikin jäädä. Ekalla kertaa kääntyi ympärikin, maahan ok. Lähdin alussa väärältä puolelta merkkiä, kuulemma oltava vasemmalla puolella.

Seuraus 8: aika hyvää, pari kontaktin katkosta, sivuaskeleet ja paikallaan käännöksiä oli paljon ja tuli vähän vinkumista.

Luoksetulo 6,5: Nopea maahan, heittäyty ihan. Reipas luokse. Seisomaan käskin, tavallista napakammin, ihan hyvä stoppi ruutilta. Maahan tarvitsi toisen käskyn. Äh taas kokeessa toi. Sanoin käskyllä down. En tietä oisko maahan, ollut parempi.. Mahdollisesti vähän vino sivulle.

Tässä välissä pääsi yksi hau. Seuruutin Ruutin tämän ainoan liikevälin, jossa oli pidempi matka. Muissa silitykset vain ja ei mitään riehuttavaa. Hyvin toimii.

Ruutu 6: Ruuti haukkui kolmesti, auts! Grr sen uusi kisa ongelma tai oli viimekskin. Vähän koukulla ruutuun ja tuli takaa sisälle. Merkki oli nopea. Tyhmä minä, koitin siitä suoraan maahan, ruu pysähtyi kuten opetettu. Ja sitten maahan. Ehkä vähenti, tässä tottelemattomasta käskystä. Seuraamaan hyvin, nyt ei ennakoinut kutsua.

Eka kehä loppui, ja toiseen mentiin ekana. Ruuti ehti 2 koiraa ennen bongata erään koiran namirasian kentän laidalla. En silloin tajunnut mitään.

kaukot 0: Nopea maahan, teki muut siirrot paitsi maasta istumaan, keskivälissä. Sitten kun kävelin sivulle, nousi ja lähti liikkumaan. Olin ihmeissäni, että mistä se ottaa takapalkkaa.

tunnari 8: otti heti oman kun tuli eteen. Ehkä eri nopeus haussa ja palautuksessa ja vähän mun vartalo apua kai sivulle tullessa.

metsku hyppy 8: heitin hyvän lyhyen heiton, pitää tarkistaa onko siinä minimiä? Ruuti kerkesi haukahtaa vaan kerran vs kun heitän kauemmaksi. ;D Käytiin tekemässä kehien jälkeen tätä, eka haki hiljaa, sitten hetsasin ja haukahti, torut ja sitten uusiks ja hiljaa.

ohjattu 8: merkki tais olla kuulemma vähän hidas, haettiin oikea. Hyvin haki. Ehkä vartaloapua sivulle tulossa?

Yhteensä 162,5p :D

Kun mentiin kehästä Ruuti juoksi innoissaan, etsimään nami kippoa sieltä missä sen läpi. Onneksi oli jo nollia, muuten ois ärsyttänyt. Jatkossa, jos Ruuti huomaa tollaisen, pitää kyllä käydä näyttämässä, ettei siellä odota mitään nameja! Muuten olin tosi tyytyväinen, Ruutilla oli oikosulku paikkamakuiden kanssa, mutta muuten teki tosi hyvin. Ei nollailtukaan, itse liikkeitä, paitsi kaukot johtui siitä namirasiasta.
Palautteessa Pirkko Bellaoui sanoi, että ekassa kehässä oli lähellä ettei tullut keltaista korttia haukuista. Onneksi Ruuti oli nyt ennätyksellisen hiljaa vs TK3 kisoihin. :0 Jännittämisen kannalta, otin rennommin kun oli monta kehää ja ei ollut jännittämistä tuloksessa ja kun Rasmukseenkin keskityin.

____

Rasmus

paikka istuminen 10: hyvin oli

paikka makuu: 0: äh kun harmitti kun lähdin Ruutin kanssa kaueammksi ja Ras näki ja nousi istumaan, että näki paremmin mihin meen.

Zeta 6: istumisen teki seisomisena. Vähän hidas maahan.
Seuraus 0: Parissa kohtaa eksyi noin metrin päähän, muuten myös kivasti seurasi. En tiennyt, että niin tiukkaa. Sai ainakin toinenkin koira nollan seurauksesta.

luoksetulo 0: voi harmi, Ras nousi istumaan, kun Saila lähti kävelemään ja vähän hitaat stopit.

ruutu 0: Rasmus meni hiukan yli nauhan edestä. Eipä pisteillä väliä ollutkaan, Ras luuli tehneensä oikein. :)

-- toinen kehä --

kaukot 0: ras jämähti maahan kuin paikka makuussa. :D Siitä ei liikuttu suuntaan eikä toiseen.

tunnari 7: vähän hidas + lisäkäsky, Ras jäi parin jälkeen tuijottamaan.

metsku 9: Hyvin meni, en tiedä mikä huonoa.

ohjattu 9: hyvin tuli, laski raville 1,5m ennen eteentuloa.

Yhteensä 123p

Rampella oli muutamia perusasentoja jäi seuruussa ja sivulletulot oli jotkut vinoja. Tärkeintä mikä niin Rassella oli hauskaa kehässäkin ja kykeni tekemään palkattomasti kaksi kertaa nähneen ihmisen kanssa. :) Tämä siksi, koska en saanut rahojakaan takaisin, koska kisajärjestäjän ei sääntöjen mukaan tarvitse tällaisessa tilanteessa antaa rahoja takaisin.

______

Hyvät fiilikset jäi ja intoa treenata! Nyt pureudutaan Ruutin kanssa haukkumiseen (ruutu, noudot) ja zetaan. Juuri kun eilen ja yksin tehdessä Ruuti teki niin hienoja zetoja! Mun hirveesti pelkäämä EVL ei tuntunut nyt niin pahalta ja vielä noin tiukalla tuomarilla. Tuntuu, että leikkauksen jälkeen, helpottais vähän meidän menoa. Ruutin kanssa on ollut aika helppoa kehässä, se on pysynyt lähellä, tosin ei niin pahoja kehäsiirtymisiä, muttei oo yrittänyt lähteä juoksemaan kauemmaks tai haahuillut.

----

Päivällä hain lainaan trimmerin ja Ruuti sai kesäturkin. Vähän parissa kohtaa, tuli läikkiä, mutta kohta se kasvaa siistiksi. :D

Kuvia päivältä, tokokokeessa unohdin kameran autoon..

Ennen:
Jälkeen: sade  yllätti, onneksi pihassa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!