Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

23.5.2013

Sadeaksaa!

Oli Shantin agilitytreenit ja kahden ryhmän osanotto oli 3/12. Tulihan se vesi vähän läpikin. Käytiin lenkillä ennen ja ruu juoksi kelpin kanssa rallia. Mun tuurilla sade vähän lakkas kun vuoro tuli. Treenin teema oli häiriöputket ja takaakierrot. Tavoitteena oli tehdä 2 nollaa. 

Otin ruutille myös kahteen kohtaan häiriösiivekkeet ennen varsinaista hyppyä. Eka saatiin tehdä ihan yksittäisenä ja treenin ainoat rimat tuli niistä. Lähdössä oli extra siivekkeet, sitten okseri, joka yllätys sujui, kun ekakin oli vaikea. Ja toiset extra siivekkeet puomin jälkeen. 

Alussa kepeille avokulma, sisäänmenon lähellä, että lopussa putket tyrkyllä. Jyrkempi käännös suoraan putkeen hyppy vähän viistosti, hyppy takaa u-putken edestä. Hyppy viistosti, ruu teki niin nuolevia hyppyjä. Puomi, hyvä stoppi. Sitten monesti rata kaatui extra siiveke hyppyyn. Takaa hyppy, irtoamista hyppy putkeen ja lätäkön hyppytakaa, jäin ite lähes kuivalle maalle, vähän empi väärää, mutta ekalla kertaa tuli oikein, toistot parempia, takaakierto ja hyppy. Jossa myös kerran valssasin ja tuli melkein virhe (kielto). 

Yksi nolla vedettiin ja toinen saatiin puomin jälkeiseen rimaan asti ja sitten loppu osa.

Takaakierron ja U-putken kohdassa testasin eri ohjaustapoja, kerran niitä löytyi. Niin että meni u putken pidempää reittiä, takaakiertoon toisen siivekkeen kautta, tässä tuli pieni lenkki putkeen päin. Niistona kieputus, ekalla ei kääntynyt, mun rintama suunta ei ollut oikein. Ja sitten oli suunnittelema twisti (saksalainen ilman persjättöä), eli takaa ja oon melkein toisella puolella kun hyppää mua kohden yli. Tässä tuli jyrkempi kulma väärän putken pään ohi ja ekalla kertaa ruu vilahti sinne, sitten otin liian kovaa haltuun ja tuli rima. Kun pidin käden ja katseen sujui. Tämä oli näyttänyt parhaimmalta. 

Yksi paikalla istuminen (ennen rataa), ruu ei tainnut tajuta kun oli liikkunut eteen ja mennyt maahan. Korjasin ja nyt istui. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!