Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

12.5.2013

Tokoa ja frisbeetä

Itse olin 2h issikkavaelluksella, oli kivaa! Käytiin tällä toisella kertaa eri tallilla Espoon Nuuksiossa. :) Ruuti jäi kotiin.
Otin päivälenkille mukaan tokokassin ja tehtiin Ruutin kanssa (Ras oli myös mukana)

paikka istu: Ras ja Ruu. 2min, hyvä oli.

zeta: Ruu meinas taas karata merkille. Eka kerta sujui hyvin. Sitten Ruu ei istunut. Tein palkatta, kun lelu odotti kassissa. Hyvä välillä niin, etten palkannut heti, joka siirrosta/ yksittäisestä hyvästä suorituksesta. Lisää merkkejen kanssa näitä!

ohjattu: tein merkkihäiriön, kolme merkkiä keskiväleille ennen kapuloita. Vasemman suorimmalla linjalla kapulalle oli merkki niin Ruu meinas mennä keskimmäiselle, stoppas ennen keskimmäistä ja totteli hakea vasemman. Sitten tehtiin oikea tämä, ongelmitta, suora linja kapulalle oli "auki". Sitten vasen, nyt ok.

metsku hyppy: taas oli hiljaa, tein yli puupenkin, sellainen tosi pitkä, aluksi meinas tulla ohi, etsi myös kapulaa. Sitten helpotin ja nyt hyvin. Häiriötreeneissä haukkuja tulee helpommin. Nyt palkkasin lelullakin. Toisaalta hyvä, ettei hauku, toisaalta huono kun voi sit kokeissa taas tehdä!

Samaa näköä, silmät melkein kiinni ;) Ruutin dalmatialainen, ilman korvia ja häntää..
Sitten kiiruhdettiin kotiin ja frisbeegolffia. Ruuti ei taas ois lähtenyt Talissa pois autosta, sai vähän vetää sieltä ja pitää alussa remmissä, kunnes päästiin vähän kaueammas/reunaan tottiskentästä. Onneks kukaan ei ampunut! Aika monta kertaa varmaan kestää, kunnes Ruuti unohtaa parin vuoden takaiset ampumistreenit. Ruuti oli alkuun aika tuhma, eikä totellut niin helposti, ettei saa ottaa. Käskin sitä ennen frisbeetä maahan, ja meni ihan hienosti, "lammaskoira". ;D Kierrettiin viimeksi havaitut lasinsiruja sisältävät heittokohdat. Ruuti mussutteli myös keppejä.
kaukoja häiriössä, henkka heitteli frisbeet ja tein siirtoja. Alkuun ei toiminut, sitten teki ja keskittyi. Pakko treenata häiriötä kun viime kokeessakin, kisaajan heitteli palloa, kaukojen aikaan kentän vieressä. Jos vielä nään ne niin varmasti teen samoin!
Vähän vauhtistoppeja, meinas eka painua vaan maihin. Myös Zetan seisomista, että keppikädessä juoksin, koiran kiertämisen. Vaikee saada Ruutia mokaamaan, miten se teki kokeissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!