Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

14.5.2013

Tokoa Ruutin lapsuuden kaverin kanssa + kuvia

Käytiin tokoilemassa meidän lähikentällä Nooran ja Fisu mudin kanssa. Pitkästä aikaan, paitsi joskus kisoissa tullut nopeasti törmättyä. Ruuti ois karannut vain leikkimään, mutta eipäs se sitten lopussa enään huvittanut. Ois pitäny ennen treenejä saada riehua. :D

Sitten itse treeniin, tehtiin kahdessa osassa ja sitten vielä loppuun yksi Z.

paikka istu: 2min, hyvin oli. Fisu otti makuuna.

Paikka makuu: Noora kävi nyökkäämässä, käskin ensin jäävien käskyllä Ruu meni tosi nopeasti, mutta nousi istumaan, sitten hyvin kun sanoin "maahan". Lie kumpaa käskyä sitten viime kokeessa käytinkään. :0 Kyllähän sitä molemmilla maassa pitäis pysyä, että ei pitä opettaa, että toisella ei tarvitse olla.

Zeta: pyysin, että sanoo käsky keskivälissä. Vaikea kun pitää odottaa sitä, en ole lukenut sääntöjä miten pitkät välit on, nyt oli 9m. Ruuti ei niin pahasti meinannut mennä merkeille. Vähän mokasin aluksi äänen sävyssä ehkä, ja aika paljon hinkattiin. Tehtiin istu, seiso, maahan. Istu ja seiso ne vaikeimmat! Hyvä, että saatiin kisa virhe esiin, eli Ruuti liikkui seisoessa kun kiersin sen ympäri. Yksin treenatessa se ei ole tehnyt sitä vaikka juoksisinkin. Maahan ok, ei ainakaan ennakoi seuraamaan lähtöjä. Sanoin itse vahingossa ekassa välissä paristi seiso, mutta Ruu istui, että ei se kokoajan kuunnellu tai jos ei niin selkeä äänenpaino ero. Seiso tokassa välissä oli vaikeempi, koska tein sen ekaksi, eikä ongelmaa. Vaikea i-s-m.

ruutu: yksi zetan merkeistä, oli 2m ruudusta (erilaiset merkit). Hyvin haki ruutuun, yksi pyörähdys ja oikea paikka, alkuun oli niin etureunassa.

luoksetulo: jätin takapalkan, Ruuti oli vilkaissut onko se siellä, kun kävelin pois. Sen takia vähän vino seiso. Maahan down käskyllä, nyt ok. En oo nyt kuvannut, että onkohan koeluoksarissa eroa.. Siellä näkee ainakin, ettei palkkaa ole.

--

puunouto: hiljaa haki, sivulle tuonti suora. En yhtään katsonut, tai sivusilmällä, ettei vartalo käänny. Sen sijaan ennen liikettä, Ruu meinas innostua haukkumaan, mitä sain komentaa.

kaukot: kivasti 15m, alkuun vain sanoin down käskyllä maahan ja Ruu nous istumaan kun kävelin pois, kahdesti. Sitten maahan- käskyllä ja nyt pysyi. Hyviä siirtoja, seisomasta ois ennakoinut seuraavaa! Pitää tehdä vaan siihen treeniä, koska se on sitten heti 0, jos ennakoi seuraavan siirron.

tunnari: ympyrä, meni oman yli, tarkisti muut takareunasta ja sitten löytyi oma. Tarkisti viereisen ja toi sitten oman. Muistin taas pitää olkapäät kurissa. Tunnarilaskuri 93+1=94

Normiseurausta ei tehty yhtään, ihan hyvä vaan välillä. Muissa liikkeissä on vaan niin kiva eikä inise tai hauku. Ruutin kanssa on nyt niin paljon kivempi treenata, kun ei tarvitse kytätä ääntelyä. Suurimmaks osaksi oli narulelupalkka. Kun yhdessä vaiheessa sitä oli yksinkin treenatessa.

Vanhoja kuvia, kun pennut oli 6kk. Ruuti ja Fisu on syntynyt samaan aikaan. :)
Lokakuu 2008, 6kk
paras :D

Maistuuko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!