Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

25.5.2013

Tokokoe Malminkartano EVL3

Ruutin kanssa ATD:n järjestämässä tokokokeessa Ruutilla toinen EVL koe. Keli oli hyvä ja tuomarina Ossi Harjula. Ensin paikalla olot, sitten kahdessa osassa kehät.

--kehä 1--

Paikka istu 9½: jätin kuulemma vähän vinoon. Eniten jännitti, että pysyykö ruuti. Ja pysyi istumassa vaikka toinen vierustoveri meni maahan!

Paikka makuu 10: Ihan aavistuksen hidas maahan ja aavistuksen vajaa ylösnousu.

--kehä 2--

kaukot 0: voi hitsi, kun kävelin pois niin jätin liikkeestä maahanmenon käskyllä ja Ruuti nousi istumaan -> 0. Muuten tosi hienot vaihdot, täydellisesti. Harmittava, en tajunnut käskeä erikäskyllä, teki tätä yhdessä treenissä. Kun koitin kehän jälkee, ei ongelmaa. Ruutilla oli myös vähän liikaa kierroksia, muttei onneks siinä äännellyt.

tunnari 8½: vähän hitaat palautukset ehkä.

ehkä tässä siirtymisessä yksi hau tai ohjattuun menossa.

estehyppy 7: haukahti kun laskeutui. Heitin vähän liian pitkän heiton. Pitäs taktikoida, lyhyessä ei ehdi haukahtaa.

ohjattu 0: arvonta ja Ruuti jäi vähän vinoon sivulle, kun ajattelin, että voin korjata vielä. Unohdin viritellä. Ruuti katsoi kun kapulat laitettiin. Merkki hyvä, mutta merkiltä meinas juosta ruutuun, missä oli nauhat muttei merkkejä. Käskyjä tuli liikaa sitten, vaikka kapula sieltä lopulta tuli. Treeniin siis ohjattu missä ruutu myös samaan suuntaan merkistä!

 Harmittavan pienet virheet! Ohjattu on ollut niin varma, ehkä mä opin nyt muistamaan ne virettelyt? Ja kaukoihin paikkamakuu käsky. Tai ehkä Ruu on oppinut, että kun sanon kauko kun lähden, yhdistänyt siihen.. ehkä jättää sekin kokonaan pois ja vaan kauko virittelynä ennen liikettä.

--kehä 3--

zeta 10: i-m-s, sain hyvin seuruutettua kehään. Istuminen hyvin, koitin vähän pitää enemmän etäisyyttä merkkehin ja istumisessa oli oikea jalka käskyn kohdalla. Maahan ok. Seiso ok, pysyi paikallaan jes!

seuraus 6: alkoi taas kuten viimeksi, nenä kohti kehänauhaa ja täyskäännös. Ehkä vois tollaisiin harjoitella sen että koira kiertää mukana niin helpompi tulla suoraan perusasentoon, lisäksi ruutu tuijotti sieltä. :D Tässä tuli joku äännähdys ja lopulta ruu jäi vinoon kohti ruutua. Seurauksessa tuli muutama haukahdusta hyi ruuti! odotin kauhulla sen loppumista. Juoksussa vähän laiskasti, aavistuksen takana. Sivuaskelissa ja lopussa, jätin käskyjä pois ettei vaan tulisi ääntä. Sivuaskeleet onneks yllättävän hiljaa, muutenkaan ei ininää tai piippausta kuitenkaan. ne äänet grr ja muutama jätätys.

luoksetulo 9: nopea maahan, Ruu syöksyy aina maahan, koska merkkejä edessä. Pelotti, että pysyyhän makuulla, onneks sen verran kyttäystä tai muuta, että pysyy. ihan hyvä seis ja maahan. Sivulle ehkä vähän vino. En muista, missä liikkeessä vika perusasento oli vähän vino..

ruutu 10: pelotti, kun oli niin vireessä että haukkuu. Merkille, odotin hetken liikkurin käskyn jälkeen (pidempään kuin yleensä) ja ruutuun käskytin napakammin. hyvin ja meni hiljaa, jes! Hyvä maahan ja seuraamaan.

Yhteensä kahdella nollalla 219p ja 3-tulos, 4/7 sija. Onnea ykkösestä Iida ja Mac!
Jäi kyllä niin hyvät fiilikset kisasta, tuomari oli vähän löysempi kuin muut, muttei kuitenkaan liian. Kehui, että iloista työtä, mutta harmi, ohjatun nolla. 70p meni nollista. Meillä on paljon aikaa hankkia ne ykköset, tätä menoa ne voi hyvin tullakin. Huomenna uusiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!