Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

30.6.2013

Agilitykisoja ja hyppytekniikka ongelmia

Lauantaina kisattiin Vantaalla yhden startin verran HSKH:n kisoissa. Koitettiin nyt noin 2vk tauon jälkeen sekä osteopaatin ja ei lämppäesteillä näyttänyt kauhean hyvältä. Ruuti oli tosi epävarma hyppykohdasta. Ehkä niiden hämäyssiiveke treenejen takia, en ihan usko että noin arpoen hyppisi jos on jumissa. Kun ei ole koskaan jumia niin ilmentänyt, lähinnä niin että ei ole oikonut tarpeeksi takajalkoja.

Vantaan radalla siis kerättiin rimoja alas ja ehkä yksi putki kielto, en oikein tiedä mutta tosi runsaasti. Itse okserin Ruuti sitten yllätyksestä hyppäsi hyvin ja muuten rata mentiin muilta osin virheittä. Tehtiin radan jälkeen hyppytekniikkaa ja yksittäisiä hyppyjä.

Tänään Tuusulassa kaksi agilityrataa, rima ongelma jatkui. Ekalta radalta 20 ja toiselta 15. Ponnisti joillain hypyillä liian kaukaa ja tokalla radalla okseri tippui. Ekalla radalla lähtörima. Pitää siis tehdä hyppytreeniä, okseria ehkä nostaen matalasta korkeaksi yms..  Turhauttavaa, silloin kun muuten sujuu tulee tällaista. :/
Mietin, että oisko jumissa mut just to oli se osteopaattikin ja otettiin vasta kuukauden päähän aika kun sai avattua kaiken. Ja enemmän se oli ponnistuspaikan arpomista.

Kuvia by Henkka
Tuli väärinkäsitystä, että pitikä kuvata tai videokuvata :D Ihan kiva saada näinkin






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!