Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

9.6.2013

Lampiretki kuvitettuna, kotia ja hoito tolleri

Iltapäivästä tehtiin retki Luukin koirarannalle, aina on askarruttanut kyltti Luukissa koirarannasta ja jollain koiraforumilla oli maininta tästä. Kierrettiin puolet lammesta, järkevämpää olisi ollut pysyä hiekkatiellä, kun oli aika kalliopolkujakin kiivetä. Kyseessä on siis Espoon Hauklampi, sitä ennen kurkattiin Hepolampea, joka aavistuksen pienempi, mutta tutkittuna ehkä sieltäkin löytyisi hyvä uittopaikka. Kaksi lupaavaa paikkaa klo 15-16 auringosta löytyi. Ihmisillekin uitava kohta oli kalliolta laskeutuessa, yllättävän hyvin lampi syveni, ettei kertaakaan osunut maahan jalat. 
Kaksi henkilöä otti pysyvästi toisella kalliolla aurinkoa, toisella puolella rantaa oli yksi koira, ja kauempana kalliolla vilahti joku valkoinen pikku koira. Toiselle hiekkatiellä tuli lenkkeilijöitäkin vastaan, selvästi takaisin tullessa enemmän autoja kuin tullessa, lähinnä lenkkeilijät siis saapuu viileämmällä. 

Tuonne kyllä haluan uudestaan! Ihana rauha silti. Verrattuna Haukilahden koirarantaan, jossa hirveä hälinä koiria, vesi on kylmää merentakia ja joka paikka hiekassa. :D Tosin se on kuvauksellisesti parempi, matalan rantaveden kuvia. Alla kännykän otoksia, sillä tulee yhtä hyviä kuin tulisi pikku digikamerallakin. 

Ruutin kynsi on aika tumma kärjestä, reunoissa on oikeaa kynttä. Desinfioitu on, ja oon koittanut tuijotella sitä eri ajankohtina. Ei siitä ainakaan märkiintynyt ole. Antibiootti on lopuillaan. On se normaalisti saanut liikkua alkupäivien jälkeen, en nyt jaksanut niin varoen kytätä ja paketoida jalkaa. Kun kuulin, että saari reissullakin katkennut kynsi oli parantunut, vaikka koirat oli uinut ja juossut valvomatta. Ja Ruutihan juoksi, autossa kun huomasi, että huuti kotiin tuloa, porukoille saapumista ja poikaystävän kyytiin ottamista niin virtaa löytyi. :D


Lammen päädystä, lähin pääty Luukista oli matalaa ja mutaista
Vasemmalta, eka kuva on tuolta suunnalta. 
Menossa mukana Ruu & Ras. 
Uimalelukin unohtui, mutta pätevä pallohullu löysikin 
metsästä lammenreunasta pallon, suht lammen päädystä.
Oikealle päin melkein täyskäännös

Oikealta, tulisijan kohta ja kalliota, jota riitti

Kävelymahdollisuudet lammelle aika hyvät, talvella hiihtolatuna. 2-2,4km,
 molemmin puolen lampea menee kävelyreitit parkkikselle.
Kerttu tuli taas meille reiluksi viikoksi hoitoon. Alkuun oli hirveät hepulit ja luulisi vielä pennuksi. Ruuti ei ainakaan vielä innostunut leikkimään. Tosin iltalenkillä huomasi, mikä pissahätä ruutilla oli, lorotti pitkään moneen otteeseen. On ottanut lammella sen verran hörppyä. Kerttu sai lainata Ruutin bling bling pantaakin, joka oli leveämpi. Kerttussa ärsyttävintä on pöhinät/haukut kaikkien äänien jälkeen, esim jos ikkuna auki ja joku kävelee ohi. Käskin sitä järjestelmällisesti huoneeseen ja sai huomautuksen haukuista.


Hietsun kirppislöydöt kattilan aluset puiset ja talouspaperin pidike. Stockman Casa- mallistoa. Niin ja takana oleva vihreä verhokin on kukkakuviolla ja kierrätystorilta 4e bongattu.

Uudet tuolit oli hakusessa ja Huutonetistä löytyi melkein pilkkahintaan uutukaiset, niihin vaihdoin Eurokankaan punnittavista kankaista löydetyn kukkakankaan. Niitä tullut työstettyä iltaisin. 

Ihana äiti autteli ja maalasi saikulla ent. kuluneen valkoisen ja puun värisen korituolin ja pöydän. Tuolit hennon vaaleen punaiset ja pöytä valkoinen. Pöytä löytyi tori.fistä 8e:lla + äitillä oli ylimääräinen lasilevy. Pienempi korituoli on pelastettu roskakatokselta, kuten meidän keittiön puun värinen keittiönpöytäkin. 

Tori.fistä bongasin myös tämän vanhan sohvapöydän, "antiikiksi" pilkkahintaan, parit jäljet, ehkä joskus remontoitavaksi.

Tiukan kurin alaisuudessa, palvelu pelaa. :D 

Kaiken näköisiä kukkiakin on kerätty kaunistamaan ja tuoksuttamaan kotia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!