Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

25.7.2013

Agilitya -Dracu ja toko - Ruuti

Eilen keskiviikkona oli agilityn ja tokon täyteinen päivä. Koska Ruutilla oli tiistaina osteopaatti, sain ohjata nyt toista kertaa kouluttaja Shantin Dracu aussia, joka menee niin lujaa!

Rata oli vielä sellainen, ettei ohjaajaa säästelty, vaati tarkkaa työta ja kunnon spurtteja ja maitohapoillehan siinä jalat vähän meni. Rata oli ihan vauhdikas, muutamia takaakiertoja, yksi suora + takaakierto, puomi kahdesti, serpentiini kuviota, johon loppuun tein persjätön. Jaakotuksella ansaesteen ohitus ja vika este oli okseri.
Ensimmäinen virhe tuli putkesta tultiin huonommassa kulmassa hyppy takaa ja eteenmeno suoralle. Aluksi valssasin ja jäi jonkin verran jälkeen, rima alas ja luovutin siinä sekä unohdin sanoa eteen niin tyssäsi siihen. Perjätöllä toimi parhaiten, kun pääsi paremmin liikkeelle. Dracu pelasti rengas pussi ja takaakierto hypylle takaakierron, kun meni hienosti sinne! Puomilla palkkasin stopista ja myös otin kisanomaisesti.

Serpentiinit tai kaksi S- kuviota sujui hyvin, tuli vaan vähän lenkkiä lopussa kun mentiin putken toiseen päätyyn ja vikalle esteelle persjättö pienentäisi käännöstä. Tässä eka oli hyvä (muistan kun ajattelin siinä, että nyt taisi tulla liian aikaisin), sitten jänistin ja sitten ok. Seuraava hyppy takaa pakkovalssi + jaakotus. Ekalla kertaa käännyin väärin eli en jaakottanut oikein ja Dracu meni viereisen hypyn. Kun tein oikein ansaeste ohittui ja hyvin seuraava este. Lopussa oli puomi ja okseri.

Koitettiin uusiksi, mutta en ehtinyt niin hyvin viemään eteenmeno suoran jälkeen takaa ja serpentiinissä en ehtinyt persjättöön, jalat ei jaksanut niin kiihdyttää. :D Huomasi myös Dracusta kun serpentiinissä tippui pari rimaa niin alkoi väsyä. Huh näiden treenejen jälkeen jäähkälenkillä tajusi heti, miksi juoksutreenit auttaisi. :0 Ruutin kanssa on vielä päässyt helpolla, kun tehdään enemmän pätkissä tai ratoja, missä voi irrottaa koiraa. Shanti sanoi, myös jos innostusta on niin voin viedä Dracua kisaamaan, kuitenkin haluisi ehkä vielä yhden treenit pohjalle ennen sitä. ;) Mutta oishan se siistiä!

Pari Jukka Pätysen kuvaa Dracusta:Shanti & DracuRuutin kanssa vähän tokoiltiin ennen Dracun liitelyitä.

Zeta: maahan, seiso, istu oli hyvä ja tehtiin merkeillä. Alkuun ruuti meinas vähän katsella niitä, mutta kun sanoin katsekontakti sanan, lopetti kyyläyksen.
tunnari: kaksi toistoa, ekalla nosti taas oman, laski sen ja nuuski vielä muita. Sitten toi oman. Toisella toistolla, enemmän vauhtia ja nappasi oman vierestä väärää ja sitten otti vierestä oman.
paikka istu: en ottanut aikaa, joten 1-2min, Ruuti istui agilitykentälle päin. Jätin paikka- käskyllä.

Muutamia kännykkäotoksia
Mummon talon löytö ja Ruuti halusi hypätä päälle, kunnostukseen
Sammakot lammen lähellä

Karvaruuti talvelta
Ruutin kirppikseltä talvella saama lepakko-lelu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!