Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

26.7.2013

Kouluttamisen ohessa agia ja tori löytöjä

Eilen koulutin agilitya ja, koska poissaolijoita oli ja helle pienensi treeniaikaa. Jäi mulle ja Ruutillekin aikaa treenata. Juoksutin ensin lämpäksi putkia, puomia ja ympyrää.

Sitten rataa, jonka otin SM-radoista. Siihen tuli kaksi muutosta ja ehkä mittasuhteissa pientä eroa. Hyppy 12:sta oli helpompi kulma ja hyppy 17 jätettiin pois ja mentiin suoraan hypylle 18.


Hyppy 6 oli vaikea hypyn 8 takia, jäi rintakehä liian auki ja ruuti lenkitti hypyn edestä. Sitten taas käänsin liian hyvin, kunnes löytyi keskitie. Persjättö hypylle 9, jaakotus hypylle 10.
Hypyllä 13 pääsi jättämään koiraa, valssi hypylle 14. Putki 16 ohjattiin pimeällä kulmalla ja kierrettiin putki. Hyvä kerrata tätä! Takaakierto hypylle, pituus ja hyppy. Ja esteet oli medeissä. Ehkä 13-14 valssit oisi voinut olla vähän paremmin.
Mutta tyytyväinen olin, että saatiin yhtä kämmiä lukuunottamatta rata sujumaan. Ei kestänyt kuin alle 5min treeneihin. :D Selvästi eilinen Dracun kanssa liitely auttoi, rytmityksiin yms ja kun näkee mikä on muille vaikeaa. 

Täytyy laittaa pari kuvaa kierrätyskeskus/Fidan tori löydöistä:

Tamarin nahkakengät 9e, kantalappu lähes kulumaton

Vesikannu Italia, ihastuin väriin ja muotoon 4,80e (Iittalan lasit saatiin mummolasta)

Rullikset ihan uudet varmaan, täydelliset mun kypärään ja suojiin. Pääsen muovisista lainatuista eroon. 30e -20% opiskelija-ale 24e. Kaupassa katsoin just viimeks et hullu 100-200e! Tennismailatkin oon kierrätyskeskuksista ostanu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!