Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

9.7.2013

Tokotreenit Kilonpuistossa

Käytiin tokoilemassa Annan & Ifa harjiksen, Sailan & Aidan flatin sekä Pian & Pipsa partiksen kanssa. Tehtiin alkuun paikalla istuminen (muut otti makuun), se oli hyvä ja reilu 2min.

Vähän treeniä väliin ja sitten vasta paikalla makuu: siinä Ruuti kesti melkein kahteen minuuttiin ja kun viereistä Aidania palkattiin se nousi istumaan. Kun meni käskemään maahan, rapsutteli pantaansa. Joko se kutittanut tai ei ollut varma kumpaa piti tehdä, siihen asti kyllä makasi hyvin. Evl liikkuroinnit maahan ja ylös ok.

Ennen ruutua vähän leikitin ilman lelua, kerran pääsi hau ja siitä vähän puhuttelin etten tykkää kuunnella tollaista haukkumista ja haukkuvan koiran kanssa en halua mitään treenata, parin sekuntin ajan tauko, että Ruuti sai miettiä. En sitten enempää muistanut, oisin voinut liikeiden väliin ottaa leikkimistä ilman lelua..

Ruutu: merkille meni niin lähelle, että se kaatui. Ruutuun ekalla kertaa ihan etureunaan ja korjauskäskyllä kiersi taka merkin ja tuli hyvin keskelle. Toistolla ok ja seuraamaan myös hyvä.

seuraus: aika pätevää! jotkut tytöt huuteli tai melusi vähän kauempaa. joku yksi inahdus sivuaskelissa. Juoksun stopissa, meinais mennä eteen seisomaan, mutta korjasi nopeasti koska oli hereillä. Vähän haahuilussa ois seissyt vain. Palkkasin kahteen kolmeen otteeseen hyvästä kohtaa.

--

ohjattu: haettiin vasenta, eka ok. Sitten toisella meni väärin meinasi keskimmäiselle, sain stopattua ja korjattua oikealle. Ekalla tuli haukku, toka hiljaa.

metsku: hyvin haki, ei ällötyksiä, vauhtina loppu

Äiti tuli Rasmuksen kanssa moikkaamaan ja vähän hömppäiltiin seurausta, jääviä ja ruutua.
Loppujen lopuksi Ruuti oli pätevä ja helle ei haitannut yhtään, jos kysytään että tehdäänkö mielummin hommia. Tunnaripussi pitää etsiä mukaan tokokassin varustukseen!

Sitten lähdettiin uimaan Luukin lähelle lammelle. Löytyi hiekkapohjalta veteen mentävä lampi Halkolampi, jossa oli myös kaksi grillipaikkaa molemmissa päädyissä, pukukopit ja vessat. Hieman likaisempi vesi vain kuin Hauklammella, koska tuli vähän ruskeaa höttöä. Vesi oli lämmintä kun sinne kastautui, tuntui lämpimämmältä kuin mökin 23 astetta.
Huomenna purina openiin 2lk kisat ja laitan silloin myös tältä päivältä muutamia kuvia, jos onnistuivat. Unohdin kameran autoon..

Annan ottamia kuvia, kiitos!

Ohjattu

Ruudussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!