Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

8.8.2013

Mökkeilyä ja ke agilityt

Lähdettiin sunnuntaina kisojen jälkeen meidän mökille ja poikavahvistusten lisäksi Tia ja Keiko lähtivät mukaan. Saunottiin, uitiin, syötiin ja pelattiin. Hyvin Ruuti ja Keikokin tuli toimeen, kaksi rähinää tuli ruokaan liittyen tai kun Ruuti luuli, että ötökkä mitä Keiko pyydysti oli ruokaa. :D Muuten Ruutin lempparia oli juosta ekana laiturille haukkumaan ja "paimentamaan" Keikoa, joka hyppäsi sieltä aina hakemaan lumpeen lehden. Pahoittelut muiden mökkeilijöiden rauhasta kun Ruuti ja Rasmus pääsi laiturille. :D Haukkuivat melkein eri tahtiin, vaikka välillä ne huusi hiljaiseksi. Rasmuksella pidettiin pelastusliivejä, kun se niin pitkään pyöri meidän mukana uimassa ja yritti varastaa kellumispatukan.

Ruuti ja Keiko sai tehdä kellumispatukalla sillä rantaan kuljetuksia. Ruuti hyppäsi kerran kumiveneestä ja Keiko oikeasta veneestä. Rasmus ja Keiko pääsi eri aikoihin veneilemään. Ruuti yhtenä yönä änki sänkyyn väliin ja ei meinannut millään siirtyä kun koitin kiskoa peittoa ja sain ahtaa jalat sen viereen. Yleensä se ei tykkää yhtään että sitä koskee, niin lähtee pois.

KUVIA

Keskiviikkona oli Shantin agilitytreenit, sää oli aika painostava ja tein Ruutin ja Dracun kanssa kun aikaa jäi. Shanti oli loukannut jalkansa ja ei voi tehdä agilitya vähään aikaan. Vauhdikkaalla agilityradalla mentiin, missä löytyi ansaesteitä myös.

Ruutin kanssa lähtötreeniä, mulla oli kaksi lelua ja huonompi arvoinen pääsi tähän treeniin. Useampaan kertaan palkkaa. Alkuun olin huonosti alussa missä käännyttiin ja lyhyt matka pussin käännökseen. Parhaiten toimi kun kutsui pussin läheltä vastakkaisella kädellä paikallaan. Ekalla kertaa tippui toinen käännyttävä rima kun otin lähempää ja lähdin liikkeelle. Pussista Ruuti kääntyi tosi tiukkaan. A:lle käännös, valssasin eteen ja tosi hienot kontaktit! Muuri, putkeen, pituuden leijeröinti, putkeen, suoraan putkeen ja hypyn oli puomille, mihin piti vähän suoristaa linjaa vekillä.

Hyppykuvio viistosti hyppy, haltuunottoa, hyppy ja takaisin päin kolmas hyppy. Yhdellä kertaa jätin liikaa tukematta ja meni toisen hypyn ohi eli kääntyi liian hyvin. Hienoa, että sujui noin hyvin, ennen Ruuti olisi vetänyt tokan hypyn takaakiertona. Kepeille ja niiden lopussa persjättö. Seuraava este okseri ja ponnisti liian kaukaa. Toistoja lelulle ja sitten sujuikin loput toistot. Keinu, johon lähetin ja se tultiin mua kohden eli ohjasin edestä. Kerran palkka siitä ja sitten jarrutti ok:sti kun olin edessä. Kaksi hyppyä joista käännöstä ja persjättö, aloitin ajoissa. Kerran Ruu suhahti putkeen, mutta sitten sain viereiselle pituudelle. Putkeen ja kiiruhdus kahdelle vikalle hypylle, johon tein valssin.

Sitten vielä uusiksi rata, vähän lähdössä tappelua. :D Kolmen hypyn kuvioon asti ok, jolloin en vienyt tarpeeksi hypylle. Muuten nollana. Koko harkkojen aikaan vain yksi rima alas! Ei voi sanoa, että kisojen rimapudottelut olisi jumeista.

Dracun kanssa rata oli aika haastava ja varsinkin noin Ruutin jälkeen, parissa kohtaa piti ohjata eritavalla. A:lla vähän sikaili eikä pysähtynyt. Yhteen putkeen A:n alle, meinasi jarruttaa ja ehti mennä mun ohi hypylle. Hyppykuviossa vaati voimakkaan puolivalssin ja sain palkata, että kuunteli sitä. Meni aluksi kokoajan takaakiertoon. Kepeille hyvin. Keinu ok, palkkasin. Loppu taisi sujua, en ole varma oliko se Ruu tai Dracu, joka meni persjätössä putkeen pituuden sijaan. Rimoja ei tippunut yhtään. Puomilla palkkasin ja ilman palkkaa.

Haukkumisessa tulee kuumaRuuti kyylä

Keiko on tuo vesikasa :D


1 kommentti:

  1. Kiitos kun saatiin tulla! Hienoja kuvia!

    Mä olin tosi positiivisesti yllättynyt että pojat tuli niin hienosti juttuun. Kiva huomata että Keikokin osaa olla uros koirien seurassa. Ne parit pikku rähinätkin oli vaan ihan puhtaita väärinkäsityksiä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!