Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

14.8.2013

Sade, kaksi ärrää ja lapparit

Hirveä sade oli kehällä, kun ajeltiin tokoilemaan pk-tottis kentälle Viikkiin. Siellä nähtiin Amy koiriensa Sansin ja Touhon kanssa. Hain lähtiessä Rasmuksenkin mukaan ihmettelemään. Alkuun satoi aika iisillisesti, mutta loppua kohden se reipastui. Uskalsin siis kameraakin näyttää kelille. Hyvää tekee sadetreenit nurtsilla! Eilen sade just lakkasi ja oltiin hiekalla niin ei ollut kelistä haastetta. Pitää kyllä sanoa, että Ruuti on niin helppo kelillä kuin kelillä! Helteelläkin tekee hienosti. :) Ei yhtään haitannut sitä märkä nurtsi ja sadekeli. Rasmus taas vähän ällötteli nurmikkoa ja ei ollut tavanomaisen villinä.

Kuvia

Ruuti, paikka istu: 2min: Amy kävi keskivälillä palkkaamassa. Oltiin suojelupiilossa missä oli kätevät silmäreiät. Välillä katsoi autolle tai viistosti Sansiin päin. hyvin sujui.

Rasmus, paikka istu: Rasmus istui Touhon kanssa. Kuolasi pitkän klimpin heti alkuun :D Palkkasin keskivälissä kun Touhoa käskettiin maahan.

Rasmus zeta: Vähän Rassea ällötti märkä nurtsi. Seiso ja maahan ok, mutta istumisessa jäi seisomaan.


Loput liikkeet Ruutin kanssa kahdessa osassa
Sivuaskeleet oikealle

Kehään menoja 3-5kpl, sama rutiini ja alkoi tulla paljon kivemmin mukaan. Seurauksessakin hyvä vire kun otettiin sitä pätkä.

Liikkeiden välit: samaan malliin kuin eilen eli lyhyet liikkeet ja hypytykset vasten, sitten tule ja siirrytään seuraavaan liikkeeseen. Välissä palkka siirtymisessä. Tehtiin liikkeestä seis, alon tapaan, liikkui ekalla kertaa kun kiersin takana, siitä korjaus. Huomatin Ruutia kahdesti kun tuli alussa ja keskivälillä haukahdus, pieni puhuttelu ja ei haukkunut enään. Myös kiitos sanan jälkeen päin hypyttämisessä tuli pari ininää, jotka väheni ja kerran huomautin.

- taukoa
seuraus: ensin täyskäännös ja sivuaskeleet oikeaan ja vähän suoraan. Ihan mini pätkä.ruutu: hyvä merkki ja ruutu myös.

ohjattu: tehtiin samalta ruudun merkiltä ja haettiin viistosti ruutua päin vasen. Ei ongelmaa. Nurtsista huolimatta kapula tuli hyvin.

luoksetulo: Annoin aiemmin vinkupallon Amylle. Stopin jälkeen heti vapautus lelulle. Reagoi nopeasti. Vain yksi toisto.

metskuhyppy: heitin tahalleen vähän vinoon. Vähän joutui etsimään, mutta muisti tulla hypyn kautta takaisin. Teki täysin hiljaa.

Sansi
Touho1 kommentti:

  1. Kiitos tätäkin kautta reeniseurasta! :) Meidän täytyy yrittää päästä taas joku kerta samaan kokeeseen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!