Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

4.8.2013

Tokokoe Koivukylässä

Tuomarina Riikka Pulliainen ja koe käytiin nurtsikentällä. Evl:ssä oli neljä koiraa, jok oli täydellinen määrä. Alussa onneksi aurinko ei paistanut niin kuumasti. Kehät kahdessa osassa ja liikkuri sama kuin on ollut aiemmin.
Heti alkuun sanottiin, että koiraa saa kehua, tietenkään ei pujottelu temppuja yms. Käytin muhun päin hyppäämis välikehua.

Paikka istu: 9,5 vähän tassujen liikuttelua ja kun tulin kehään katteli maahan. Vieressä koira meni maahan. 

Paikka makuu 10: käskyllä maahan ja ylös. Meni lonkalle kuten yleensä.

1 kehä
Zeta 7,5: maahan - seiso - istu. Jäi rapsuttamaan alussa pantaa. Siirrot ok. Vähän väljää seurausta osittain. 

Seuraus 7,5: alkoi taas nenä kehästä poispäin laidalta. Meinas inistä kun otin sivulle, mut hiljeni. Alussa kehän ulkopuolella tuli tappelu ja se vähän häiritsi. Tuli vauhdin muutoksia, käännöksissä vähän laiskasti. Sivuaskeleet oikealle, peruutus ja käännökset paikallaan. Aika huonoa seurausta, koitin muistaa pitää pään ylhäällä. 

Luoksetulo: 9 seisominen vähän hidas, maahan ok. 

Ruutu: 0 sanoin virittelyt ja meni merkin eteen seisomaan, kalkkiympyrän sisään. En ollut varma käskeäkö merkille vai suoraan ruutuun. Sanoin seis. Ja sitten ruutuun, ehkä oisin voinu jättää sanomattakin pysäytyssanan. Outo tilanne. Stoppasin ruutuun niin, että meni takarajan yli. Korjauskäskyllä ruutu, seis ja maahan. Ois tässäkin pitäny laittaa suoraan maahan.. 

Sitten taukoa.. Susan oli tullut pentunsa kanssa käymään. Niin söpö ja sosiaalinen napero. Lisäksi Amy ja suomenlapinkoira Sansi oli numerolla 1 ja me 2. 

Toinen kehä 
Kaukot:0 haloo, ei ollut yhtään hereillä. Ei suostunut nousta seisomaan ollenkaan. Oisin voinu tajuta käskeä se läheltä seisomaan opetuksena.. Tai kehän jälkeen, mutten jaksanu ärsyyntyä. Helle kaukoja siis!

Tunnari 0: rivissä, ruu nuuski omaa ja vähän kapuloiden ohi ja nappasi kapulan siitä vierestä. Näytti kun ei ois muistanu silloin tarkistaa omaa. 

Metsku: 7 haki kapulan, laski raville metriä ennen kapulaa ja tuodessa metrin jälkeen nosti laukan. Vähän kolahti jalka. Tuli sivulle ja tiputti kapulan jalkoihin. Ahaa. Nauratti enemmän, tuli niin karusti. 

Ohjattu 10: nyt löytyi merkkikin. Arvoin vasemman, joka oli poispäin yleisöstä. Hienosti haki ja sivulle. Ei haukkunu jee!
Yhteensä ei tulosta, 180,5p sekä 2sija. Kokeessa tuli punainen kortti, 2x ei tulosta ja 3-tulos. 

Teki kivasti, vaikka lopussa hyytyi. Otin vapaammin kehään ja väleissä hypyt. Ei ininää paitsi kerran. Ei haukkumista jes! Treenitasku nameineen odotti kentän laidalla. Hyvä fiilis jäi, vaikkei mennyt kaikki nappiin. Pitää taas katsoa kalenteriin täytettä. Harmi että piirinmestisten päivänä tullaan Espanjasta. Tähän asti Ruutin tuloksellinen EVL saldo 2* 3-tulos ja kolmesti? Ei tulosta

Kännykällä tehty postaus taas kerran ja se heittää kuvat näin (ke kun pääsen koneelle korjaan). Nyt matkalla mökille seurana Tia ja Keiko, poikia ja Rasmus ja Ruu. 

Tuisku testaa Sansin palkinto lelun, Ruuti sai narupallon 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!