Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

1.8.2013

Virheitä ja korjauksia agissa videoina

Eilisen agilitytreeneissä sain pitkästä aikaa videoitua treenit. Käyn täällä läpi virheet ja korjaukset.


Lähtöön tarvitsisi aikaa ja enemmän kaksi lelua, huonompi arvoisempi lähtöön. Viime treeneissäkin olisi kyllä sille jäänyt aikaa, mutta hätäilin ajan kanssa. Ei ole tullut tehtyä talvihallin aikaan tehtyjä lelu takana tai lelu lentää ruutille tai ekan esteen jälkeen. Ennen rataa voisin toisella kentällä treenata noita. Tai muistaa edes palkata välillä. Nami ei hirveesti auta kun liikkuu heti kun on palkattu, se ei ole tarpeeksi vahva. Nyt sallin, että istuu ja vähän lähtee hiipimään. Leikkasin muutaman istumaan palautuksen videoista, kun suurenti niiden kokoa. Kaukaa käskiessä, Ruuti jumittaa niin paljon esteestä, että on vaikea saada istumaan.

Video: Alku 1-8  (rima + kielto hyppy)
Rima 4 tulee alas valssin jälkeen. Käännän A:lta liian tiukasti ja unohtuu käskeä hypylle joten tuli oikein ohi.

Video puomi video 1-10 (puomi ilman lupaa pois)
Rima 4 pysyy, mutta lähden vähän paremmin liikkeelle kohti putkea ja en ole niin edessä hypylle 4 menossa. On se herkkis. Puomilla, koskee muttei odota vapautus sanaa. Yhden kepeille menon tein niin, että jätin kontaktille juoksin ohi ja vapautuksella koira mukaan. Paikallaan lähdöistä se haki väärin kun menin liian hitaasti kohti sisäänmenoa ja toisella kertaa käväsi putken suulla.

Video esteet 11-14 kepit-putki (rima tippuu)
Kepeille menosta, putkeen, hyppy ja putkeen. Käännyin juuri hypyn päällä ja lenkkiäkin tuli melkein ennen putkea. Pelotti kääntää liian aikaisin, mutta koiralle hyppy oli aika looginen.

Video esteet 11-14 (hyvä)
- Rima pysyy

Video 13-20 (keinu säätöä, rima)
- rima 13 keppien jälkein pysyy. Keinulla vähän hinkkausta, ennenhän se on aina ollut pamautuksesta vapautus, mutta sitten meinasi mennä rajalle lentukeinuja. Siksi haluisin, että pysähtyisi kuten puomilla. Mutta kriteerit on vähän niin ja näin. Ehkä jos se hyvin jarruttaa pamaus riittäisi, sitä on vaan niin vaikea katsoa. Unohdan myös huutaa vapautus sanan.. Videolta kun katsoin niin ainut palkka tuli luvalla pois lähtiessä. Enemmän palkkaa esteelle, lopuksi alkoi tulla jo vinoon. Pysähtyi paremmin jos olin lähellä.

Lopussa valssilla tuli rima, muutamalla persjätölläkin. Ruuti otti häiriötä kun olin melkein sen linjalla.


Video kokonainen rata "10vp"
Ruutin kokorata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!