Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

7.9.2013

Häiriötokoa Viikissä ja kuvatuksia

Pakattiin Shantin kanssa koirat autoon ja hurautettiin Viikkiin. Siellä mentiin Emmin ja Lean kanssa tokoilemaan meidän seitsemän koiran kanssa (sis. yksi hoitokoira ja Rasmus ei ollut mukana). Kuvailin alkuun ja Ruuti makasi käskyn alla (tolpassa vain haukkuu). Otettiin käskytyksellä, mutta ehdin tehdä huonot virettelyt, olisi vähän pitänyt jotain treenata ennen.

Otettiin ekana liikkeenä seuraaminen, hirveetä kun ei meinannut keskittyä ja vähän piippasikin. Häiriönä oli luoksetuloa tai ruutua ottavat koirat ja pienlentokoneita meni yli. Selvästi näkyi, että pitkästä aikaa kun kaikki treenaa samaan aikaan, ottaa häiriötä! Kimppatreeneissä ollaan treenattu vuorotellen niin se häiriö jää saamatta. Huomautin, kun ei keskittynyt kaikesta en tosin voinut huomauttaa.

zeta: tehtiin istu, seiso ja maahan järjestyksellä. Istu ok, seisomisessa itse unohdin käskyn ja mikä liike olikaan, vähän myöhemmin siis käskin koiran. Maahan ok, käskin maahan olisin voinut sanoa down.

luoksetulo: läpijuoksuna, ihan hyvä vauhti.

Liikkeiden välien treenaamiseen oli huono lelu, olisi pitäny ottaa narupallo taskuun, että oisin voinut taistella. Palkkasin ne namilla. Hypytin vasten liikkeen lopussa.

Erikseen tauon jälkeen
luoksetuloa avustajan kanssa, seisomisesta palkka. Olin tehnyt aiemmin yhden luoksetulonmerkin ja Ruuhan meni taas luoksetulosta ekalla merkille. Sinne se kyllä tuijotti, mutten tajunnut.. Toistolla tuli hyvin, otin yli merkistä kunnes stop käsky (varmuuden vuoksi, ettei ajattele merkkiä).

ruutu: merkki ok, vähän vinoon ehkä sinne jää. Ruudussa hyvä paikka, ei malttanut oottaa että ehdin palkkaamaan ruutuun. Heitin kuitenkin uudestaan ruutuun mentyä lelun.

seuraus: jätin lelun maahan ja tehtiin lyhyesti vähän kaikkea. Vapautus lelulle.

KUVIA (kuvat.fi oli uudistunut taas, päivittelen joitakin kansiokuvia myöhemmin, kaikista vaalea teksti ei erotu niin hyvin.)

Step: "Hau!"
Simba
Zero
Wicca
Ruutin luoksetulo 
Seuraus hyvällä kohtaa
Sara eteenmenossa
Steo merkillä
Tyttö ja äiti painii, Sara nuuskii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!