Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

8.9.2013

Hyvinkäältä lähes ykkönen ja yksi nolla

Tokosta siis kyse, jolloin ei niitä nollia tarvittu. Hyvinkäällä oli siis tokokoe, jossa tuomarina Harri Laisi.

Paikka istu: 10
Paikka makuu 10 (koko ryhmä sai kympin)

Toinen kehä kaikki liikkeet putkeen ja kommentit onneksi kaikkien liikkeiden jälkeen.
Tunnari: 9, tarkisti rivin ja palasi sitten omalle. Ehkä ihan hippusen vino sivulle tai en tiedä..

zeta 0: Menin eka väärällekin puolelle merkkiä kun en muistanu mikä liike. Järjestyksen muistin ja onneksi liikkuri kertasikin. Seuraamaan lähti vähän huonosti. Käskin istu mutta jäi seisomaan, ehkä liian hiljaa tai väärä äänenpaino, liikkui kun kiersin Ruun ympäri. Seuraavalla sivulla seiso ok. Vikana maahan ja jäi seisomaan, käskin uudestaan ja nyt meni. Sanoin maahan- käskyllä kun viime treeneissä ollut parempi. Ehkä ei ollut hereillä.. No nolla siitä tuli kun kaksi väärää asentoa. Korjasin Ruutin maahan n. 2m viiveellä ennen kääntymistä (tuplakäskyllä).

ohjattu 8: sain oikean ja se oli juuri ja juuri varjossa. Onneksi ruudussa, johon mentiin samalta merkiltä ei ollut tötsiä, vaan nauhat (se myös oikealla). No merkki hyvä, mutta silti Ruu lähti ison lenkin oikealle ruudun suuntaan ja korjasi kapuloille. Tästä miinusta. Toinen kerta kun tekee kisoissa noin! Kisoissa oikea on vaikeampi..

seuraus 7,5: Tämä oli ihan hirveetä, ei sentään yhtään haukahdusta tai ääntä, muttei ollut virettäkään. Kunnon lammas mukana. Välillä aina jäi jälkeen ja itse jännityksestä sekoilin ja annoin vahingossa kahdesti käännöksessä käskyn. :0 Aika pitkä seuraus ja pitempiä pätkiä käännösten välillä. Kaksi perusasentoa meni metrin eteen ja korjasi sivulle. Olisi niin tullut rukkasia, jos ei oltais oltu kokeessa ;D Kommentteina tais olla että juoksu hyvä. Sivuaskeleet tuli ok mukaan.

kaukot 8: teki kaikki asennot mitä pyysin. Liike alkoi seisomisella, mihin käskytin kovaa ja selvät käsimerkit (jotka yleensä tosi minimit). Liikkui varmaan ylösnoustessa ja varmaan perus s-i. Loput kaukoissa parhaimpia. i-s, s-m. Oli liikkunut ehkä sen 20cm. Mielummin liikkuu ja tekee oikein kuin suorittaa vääriä asentoja! Niitä se on nyt tehnyt enemmän kuin voittajassa tai sitten siellä ei ajatellut sitä niin..

estehyppy 8: ällötteli kapulaa ja tiputti sen kerran ja sitten poimi. Outo juttu, kun ei treeneissä ole ollut mitään ongelmaa. Ei haukahduksia jeee!

luoksetulo 9,5: seiso oli nopea ja aika suora. Vauhti joka välissä hyvä. Maahan meni vähän vinoon, outo noin päin.

ruutu 8: merkki ok, lähti väärällä kulmalla ja meni ruudun viereen (kohta oli auringossa). Siitä huomasi ruudun ja meni sivusta sisään. Haukahti myös merkiltä ruutuun käskettäessä. Loppu ok. Varjo ja aurinko asetelma vaikea. Miten myös kun ohjatussa ja ruudussa menin lähtöpaikan merkin vasemmalle puolelle, meenkö yleensä niin että ollaan oikealla puolella. Ei varmaan oleellista, mutta oiskohan Ruutille. :D Laisi sanoi, että ohjatussa olisi ollut haukku, en muista tai olenko kuuro :D voi sekin tietty muistaa väärin.

Yhteensä EVL2 249,5p ja 2 sija. Saatiin ruokakuppi ja pari luuta. Pienestä jäi rajaan 256p, vajaa 6,5 pistettä. Jos Ruuti olis tehnyt treenien tason mukaan muita liikkeitä.

Nyt tarvitaan hiekkakentillä varjo vs aurinko treeniä, ohjatut ja ruudut niiden välimaastoon! En huomannut niin eroa vetää kaikki putkeen, onneksi kivoja liikkeitä lopussa. Ja kahteen osaan ehkä oma jännitys vähän laantuu. Kauheeta kun pitää jännittää, olin rentona yksilöliikkeihin asti, just ennen kehään menoa iskee jännitys! Ja silloin mokailee helpommin, kun zetassa mun ääni meinas lähteä, oli vaikea käskeä. Seurauksen lisäkäskyt, mistä ei mainittu kyllä mitään. Mentiin kolmantena kehään, katselin vähän molempia koiria ja tehtiin ruun kanssa sivussa lelulla treeniä ja kerran sain huomauttaa haukahduksesta. Käväsin Rasmuksen kanssa kentällä ja sitten vaihdoin Ruutin. Mietin myös, että taisi olla viime tikki ottaa pe huonot seuraus treenit käskytyksellä.. kusettaa sitten nytkin. Just kun alkanut sujua paremmin.

Treenaa
- varjo vs aurinko erottelut (ohjattu ja ruutu)
- 2-4 kisamaista liikettä, vikana seuraus jonka jälkeen loppu palkka
- ohjattu ja ruutu samaan aikaan kentällä ja ohjattu eka
- zetaaaa
- vieras metallikapula?
- kaukoissa pitkä matka ja takapalkka? + reilut käsimerkit vaadittunaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!