Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

11.9.2013

Ihmeellisiä tammenterhoja ja tokoa

Ruutin aamulenkki sujui tammenterhoja ihmetellen, bongasi kaksi puuta. Piti jokainen nenän eteen tuleva nuuskaista, jos vaikka voisi syödä. Otettiin myös posetuskuva etanan kanssa :D Aamulenkillä hurahti 1,5h ja tokoiltiin me myös lähikentällä.

Seuraus: Tehtiin suht pitkä kaavio, normaalia, perusasentoa, juoksua ja hidasta, jostain käännöksestä tais tulla palkka. Sitten vielä hidasta ja juoksua ja sivuaskelia sekä peruuttamista. Sivuaskelista oikealle palkka kun korjasi takapuolen suoraksi. Se meinaa helposti jäädä vinoon. Peruuttaminen suoraa. Seuraispa se näin kokeessakin! Ilman häiriötä vaan napittaa mua.. Muistin keskittyä, etten tuijota alaspäin.

zeta: Koira sivulle ja "katso". Otti hyvin kontaktin vaikka eka piti katsella näkyykö merkkejä (ei ollut mukana). Seuraus hyvää ja istumisessa jäi seisomaan. Nyt jumitti kunnolla ja sai käskeä paristi kunnes istui. Sitten kun sanoin tosi painokkaasti ja tomerasti istu niin meni, ja komentavasti.  Tehtiin sitten kun istuminen sujui kuvitteellisesti zeta loppuun, seisominen ja maahan seuraavaksi. Niissä ei ongelmaa, istumista jaksaa taas jumittaa, se osaa olla vaikeeta!

tunnari: tehtiin ympyrä vaihteeksi, kapula klo 10. Hyvin haki ja vähän pyöräytti kapulaa suussa. Tehtiin vielä toisto, joka ok, vähän vähemmän liikutti kapulaa, ehkä pieni liikautus. Sitten vielä pusikosta etsimisellä sivulle palautus, nyt pysyi kapula paikallaan.

kaukot: oli namialusta mukana niin sitten näitäkin. Jos teki väärin, kävin korjaamassa vinouden tai jos huonosti s-i tehtiin se edessä seisoen, siinä ei ole ongelmaa noin läheltä. Tai pitäisköhän koittaa pikku hiljaa siirtyä kauemmaksi s-i vaihdossa. Muut sujui aika hyvin 15m matkalta. Joku s-m huono, mutta tehtiin se kerran tai kaksi. Suurimmat osat palkat s-i vaihdosta, se on silmätikkuna. Välillä ilman käskyä vain käsimerkillä teki sen hyvin ja sitten suurimmaksi osaksi ei tai sitten niin että toinen jalka pysyy ja vääntyy vinoon. Ehkä joku takapään jumppakin olisi hyvästä, ehkä 2 on 2 offeja tasapainotyynylle (pitääkin laittaa esille).. tai ylämäkeen peruuttelut.

Treenaa:
- kaukot s-i
- ylämäki peruuttelut, naksutin helpottais, pitäisköhän pistää etsintä operaatiokäyntiin
- tasapainotyyny jumppa
- tunnarit, namia aiemmin esille ettei pyöritä kapulaa
- häiriöseurausta, äp-> koira korjaa -> palkka. Selvästi vois muistutella näitä. Tai joku koira hakee palloa.

Pikku etanan kanssa, kännykkäotoksia
Syksyiset maisemat alkaa olla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!