Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

14.9.2013

Nameilla nollattu koe ja sisustamista

Aamulla mentiin Kivikkoon I-HAH:n tokokokeeseen, niiden agilitykentälle. EVL:ssä oli vain 4 koiraa ja tuomarina Pirkko Belloui. No nollattiin kaksi liikettä sitten ihan tyhmillä virheillä kun ahneus otti vallan! Ärsyttävää, oltais osattu ne! Koe oli kivasti jaettu moneen kehään ja onnistuin pitämään jännityksen aika hyvin kurissa. Ajattelin meidän kivoja suorituksia ja keskityin kunnolla koiraan ja käskyihin. Ekassa kehässä paikalla olot, sitten pelkästään zeta, sitten seuraus+luoksetulo+ruutu ja vikassa kehässä ohjattu+hyppynouto+ tunnari + kaukot. Liikkuri Kaarina Pirilä. Kehään mentiin numerolla 2.

-Kehä1
Kehään tulotarkastuksessa Ruuti oli kiireinen ja piti kutsua takaisin, tutkittavaksi. En oo pantaa uskaltanut pitää kun joskus sitä kutitteli, helpottaisi kyllä kehäänmenoa.
Paikalla istuminen 9: Oli kai liikauttanut tassua.
Paikalla makuu 9: Pää oli vähän pyörinyt. Ihan ok maahan ja ylös.

-Kehä2
zeta 6: Istu, maahan ja seiso. Vähän seuraus välillä väljää, maahan vähän hitaasti, pitäis kai syöksyä. Istu kai ok. Seisominen jäi pois kun Ruu istui.

-Kehä 3
seuraus 7: alku oli tosi hienoa, puolessa välissä alkoi kyllästyä. Käännöksissä kääntyi tosi aikaisin eli jäi väljäksi ainakin vasempaan. Pari huonoa täyskäännöstä. Kerran annoin lisäkäskyn, tais olla alussa. Hidaskävely oli huonoa ja Ruu kääntyi oudosti täyskäännöksen ja kävelin melkein sen päälle. Sivuaskelissa vähän pientä ininää, ehkä niin hiljasta ettei kuullut. Tuli myös peruutus, siinä mulla menee helposti askeleet sekaisin! Vois joskus kokeessa olla vain seuraus ja pois kehästä. :D

luoksetulo 7: Vau kun oli hieno seisominen, suora ja nopea! Maahanmeno siihen verrattuna sitten hitaampi, vaikken niin omaan silmään ajatellut, mutta Pirkko sanoi. Käskin sivulle, oisin voinut kutsua tänne, mutta Ruu tavallista laiskempi ja otti metrin mun edessä raviakin.

ruutu 0: merkille ihan hyvin, ehkä oisin voinut käskeä pysähtymään vähän aiemmin. Ruuti juoski ruudun eteen ja hidasti raviin. Lähti itse korjaamaan ja tuli ruudun sisään. Huusin seis, pysähtyi ja sitten maahan, jatkoi kuitenkin kävelemistä ruudusta pois ja puolimetriä ruudusta löysi ainakin yhdestä tai kahdesta paikkaa namin. Huutelin liikaa käskyjä, unohti mitä oli tekemässä eikä totellu ekalla kun oli namien pauloissa. Seuraamaan tuli ihan kivasti.

-Kehä 4
ohjattu nouto 8: oikea, kuten viimeksi. Merkki ok. Kapulalle käskystä tuli vartalon keikahdusta, tiedostamaton apu. Haki hyvin kapulan.

metalli hyppynouto 0: hyppäsi ja puoli metriä kapulan vieressä tuoksui kiva nami, söi sen. Itse hätäilin ja käskin jo liikaa käskyjä. Ehkä oisin voinut taktikoida ja odottaa niin kauan kuin nuuskii ja käskeä vasta kun ottaa kontaktia. Pelottaa vain jos liikaa tulee odoteltua, niin siitäkin virhettä. Hätiköin ehkä ruudunkin kanssa. En tajunnut kysyä, että mitä olis ollut paras tehdä tuollaisessa tilanteessa. Jospa Ruuti ei enää tollaisia tee.

tunnari 5: Ruuti lähti hyvin, mutta puoli metriä ennen kapuloita meinasi pysähtyä taas nuuskimaan maata. Huusin vihaisella äänellä "Oma" ja jatkoi matkaa. Meinasi taas yrittää lähteä etsimään nameja. Löysi kapuloille, katsoin jo että meneekö kapuloiden taakse nuuskimaan maata. Melkein nosti yhtä väärää omaa ennen. Sitten toi oman. Tuuli kai niin..

kaukot 9,5: järjestys seiso, maahan, istu, seiso, istu, maahan. Tämä oli paljon helpompi näin kuin että maasta seisomaan ja istumaan, jolloin isompi haara-asento. Ruuti aavistuksen liikkui etujaloilla oikealle, senttejä mutta takajalat kai sitten pysyi. Ei ennakoinut tai tehnyt vääriä siirtoja. Vau pitkään hinkatut kaukot! Voisi olla kokeissa useammin tota järkkää ;)

Yhteensä 189p ei tulosta. Nollatut liikkeet jos olis laskenut päälle, ei se silti ois riittänyt ykköseen kuin ehkä 9,5+9 numeroilla, ei niin todennäköistä. Mutta ilman tunnarin temppuilua kyllä. Pienestä kiinni siis.. aina sitä voi kaikkea keksiä millä tehdä virheitä. :D Treeniä vain ja erilaisia! Vähän ärsyttää, että menin tekemään torstain treeneissä namikuppi ruudun, sitä ei tosin tarvinnut etsiä. Ja ei se oikeuta namien haju olla tottelematta mua. Voitais tokoilla AST:n kentällä useammin! Muistin kertailla aina välillä tule käskyä ja kehut kun tuli nätisti. Ja aika monessa kohtaa muistin välipomput, mutta noottia itselle, etten muistanut aina tehdä kehu pomput + seuraavaan paikkaan tule. Vaikka tiesinkin mistä kohdin mitkäkin lähtee.

Hyvää kokeessa oli, ettei yhtään haukkua!! Jee. En ois voinut kuvitella aiemmin, että niistä pääsisi eroon. Kop kop.


Alla vähän kodin uutuuksia, kierrätys- ja lähetystentorien löytöjä. Rakastan niin tota uutta pöytää! Oon niin unelmoinut tuollaisesta! Vaikka poikaystävä haukkui sen naarmuiseksi ja vanhaksi ja että olisi ostanut sellaisen mulle kaupasta. Löydä vain tuollainen 100e -20% opiskelija-ale eli 80e. Kukkaverhot oli retroa, vähän lyhyemmät mutta menee noin pöydän piilossa ja niitä suositeltiin pöytäliinana, siinä oli kyllä ihan verhon tavoin ommeltu.

Kännykkä kuvia:
Verho, pöytä on pienehkö, muttei haittaa. Ei tuolejen tarvitse mahtua kokonaan sen alle ja peittää hienoja koristekuvioita. Joskus voi vetästä uuden maalikerroksen niin tulee kuin uusi. Tuolien yläreunassa on koristekuvio.
Parhaiten pöytä tulis esiin ilman liinaa, pelottais vaan että naarmuttaa sitä! Jos ei sitten valkoinen pitsi joka on leikattu ylätason kokoiseksi.. Sellaista muovilla päällystettynä oli tarjoustalossa. (Rallytoko muovitaskut kuivuu matolla :D)
Liinan paikka kun vaihtui, huomasi pienet sävyerot missä kohtaa sitä on aiemmin käytetty. :D Tarjoustalon heiniä tuo kangasmainen vahapintainen liina, ei sellainen kuminen ja jäykkä.
Alennuskehykset löysivät pari vuotta sitten teetetyt kuvat. Kirppikseltä nalle, simpukoita Espanjasta ja tekokukat komeilee. Äiti on auttanut kunnostamaan korituolin (vaaleanpunainen) ja pöydän eli maalannut.
Ylisöpöt haalarit, ajattelin tehdä takin yksi silmäisellä itse ilkimyksellä! (c) Anita Heinonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!