Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

16.9.2013

Nami ja okseri sulkeiset

Ensin tokoiltiin toisella kentällä ja sitten toisella aksaa. Ruuti odotti autossa kun tein kentät valmiiksi. 

Tokoa
Ruutu: virittely, merkille ja käsky ruutuun. Juoksi keppien ja a:n välistä ja meni ruudun viereen, josta korjasi sisälle. Koska monessa kokeessa on ollut valkoiset ruutu nauhat, laitoin läpinäkyvät pleksi ohjurit joka sivulle. Vein Ruutin merkille ja heitin tuulen puolelle metrin ruudusta ulos kaksi kokonaista frolicia, kutsuin läheltä ruutua. Tuli kerran a:n kautta (hyvä kontakti ;) ja a:n alta kun kerran huomautin sekä hypyn läpi. Kerran sain huomauttaa tai kaksi, ettei namit kuulu sille ja haki sitten oikein ruudun paikan. Sitten kokonaisena, siinä ruu juoksi putken kautta ruutuun, ei aikomusta hakea nameja. Jes.  

Ohjattu: ensin vasen ruudun merkiltä. Tämä ok. Sitten oikea, kapula oli poikittain eli näkyi neliönä, lisäksi samalla reunalla oli hyppy (+ ruutin nähden sen lähelle tiputetut namit) ja tokokassi. Meinas lähteä hypylle ja huusin seis, monen korjauksen jälkeen oikein. Vein kapulat ja nyt oikein. Ekalla toistolla oikealle kapula oli vasemman noudosta asti siellä. Eli tokokassia tai muuta erikoista myös välillä ohjatun lähelle. 

Metsku: hyppynoutona vähän epäröi hyppyä, se oli ehkä laudan verran normaalia korkeampi. Haki suoraan kapulan, ei tarvinnut huomauttaa. Ois voinut olla vähän nopempi. Otettiin ast:n metallikapula. 

Tunnari: rivinä, oma keskellä. Ei ongelmaa ja tosi nätisti kanto ja hyvä pa. 

Seuraus: otin neljä alustaa/kippoa ja niiden päälle frolicit. Ruuti näki. Ne about neliöön ja seurautin niiden lähellä. Paristi meinas kurkata, nameja edeltävä vapautus ja kehu pomput oli vaikeat, niissä piti sanoa ettei mennä nameille. Taskusta sai palkka namin. Vasempaan käännökset oli aluksi huonoja, mutta saatiin paremmiksi. Hidasta ja juoksuakin. Hitaassa sai huomauttaa. Yksi istumaan meno. 

Ruutuun lähetys ;)

Agility

Tein lyhyen radan kahdella okserilla, toisen okserin paikkaa vaihtelin kolmella eteenmenon hypyllä. Jokaisesta riman pudottaneesta okseristakin palkka. Ei tee sitä tahallaan. 

Alkuun lähtötreeni, ei ilman häiriötä ongelma. Kerran takapalkalle ja kerran lupa radalle. Hyppy, putkeen ja kepit. Kepeiltä putken 2 pääty. Eteenmenona hyppy, okseri, hyppy. Putkeen, hyppy ja puomille. Puomilta hyppy ja okseri. 

Eteenmeno suoran okserin korkeutta muuttelin. Vikana se sujui parhaiten. Paristi putkesta eka rima väärällä ponnistuksella. Otin käyttöön suhahduksen ennen okseria. Saatiin enemmän onnistuneita. Takarima 65cm tietenkin vaikein. Käytin siinä korkeudessa paristi. Voi olla, että kaarevalla linjalla, ei eteenmenona on helpompi erottaa kun ei taustalla näy muita rimoja. 

Puomilla ekalla kertaa meni alas ja kerkes ilman lupaa pois. Toistolla pysyi. Ja vika okseri vaal sin ylärimalla sujui. Toisessa okserissa rimat samaa väriä. 

Lisää vaan treeniä! Jossain vaiheessa myös neljä hämäys siivekettä esim hypylle ja aluks matala rima. 

Okseri treeni toisella kentällä, 2 okseria. Lähellä näkyvä vaaleella rimalla ei tippunu kertaakaan eli väri auttaa, eikä muuta taustalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!