Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

15.9.2013

Okseri treeniin...

Tänään BATin kisoissa Ojangossa. Meillä oli kaksi rataa tuomariharjoittelija oli taas, joka teki taas vaikeammat radat tai ainakin eka.

1 rata: lähdössä sain käskettyä takaisin istumaan. Sen jälkeen vasta lupa tulla. 3 hyppyä ja kepit, kepeille oli vaikeampi umpikulma, kun alussa tuli kova vauhti. Siitä 5 kun meni ohi. Valssilla putken 2 pääty. Puomille, jäi kyttäämään eteen ennen kontaktia, omituista ja korjasi siitä alemmaksi ja sitten vähän niin kuin lähti. Koski kuitenkin nätisti. Rengas ja putkeen, keinulle johon ois voinut paremmin pysähtyä, ei kuitenkaan virhettä. Siitä pituus, ja piti heti lähteä kääntämään 2 hypyille, joille välistäveto. Ruuti sinkosi väärään suuntaan ja olin väärällä puolella hyppyä jatkoa ajatellen, aika sähellys kuvio. Putkeen 2 pääty, muuri ja hyppy loivasti takaa. A:lle, hyppy ja okseri. Okserilla rämäytti riman. Virheitä 10, -4s eli hidas aika. Etenemä 3,6. 

Toinen rata oli jo kivempi. Lähdössä korjasin ruun takas istumaan. Vekkiä hypylle ja 2 pääty putkeen. Puomille ja putkeen 2 pääty. Kepeille avokulma, pyöristin vähän kulmaa. Seuraava este olikin okseri, josta hyppäs riman päälle. Se oli odotettavissa. A ok, takaakierto hypylle, takaaleikkaus muurille ja sain ajettua 2 päädyn putkeen. Hyppy, keinu, vähän taas rajalla. Rengas, pituus ja hyppy. Eli 5vp ja -9s aika (nopein tosin -15, ruuti on hidastunut) etenemä 4,10s. 

Ärsyttävä okseri. Tehtiin ennen tokaa rataa okseria lämppäesteillä ja käytiin ratojen jälkee tekemässä kisaradan okseri. Ei tiputtanut, haki paljon kohtaa ja vähän heilahti välillä. Otettiin keppejenkin kautta. Muutenkin aika monella radalla niitä on. Pitää ottaa treeniin. 
Ekan radan jälkeen oli fiilis, että ei tästä tuu mitään. Kaikkia hyviä ja nopeita koiria ja me ei koskaan saada sitä nollaa. Ja kun en halua treenata ruutin kanssa kuin kerran viikkoon sen lonkkien takia, välillä poikkeuksia. On leikkaus kyllä hidastanu paljon.

Tänään kirppikseltä löytyi 32e (äitin ostama) peilipöytä! Olinkin jo kyllästynyt vanhaan Ikean pöytään, se lähti myyntiin tori.fi:n (10e). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!