Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

26.9.2013

Osteopaatilla Hehkussa

Vähän tokoilua aamulla Ruutin ja Dracun kanssa. Dracu jäi eilen yöksi.

Paikka istuminen 2min: 1min kohdalla kehuin piilosta. Molemmat hyvin, lapsiakin meni tarhallinen ohitse.

Ruutille
ruutu: tehtiin eka merkkiä niin, että menisi sinne suorempaan ja yhdestä palkka kiertona. Ruutua piti kerran käydä näyttämässä, se oli jotenkin vaikea.. ilman nauhoja myös. Yhdestä haukusta puhuttelut, tuli ennen liikettä.

tunnari: rivinä ja tehtiin kaksi toistoa, molemmat eri kertoina ruudun jälkeen. Hyvin molemmat.

Dracun kanssa ensin treenattiin merkkiä, meinas kumartaa siinä tai seiso se melkein vatsan alla. No saatiin niitä hyviäkin tai sitten laitoin sen kauammaksi. Ruutu ei sitten sujunut, kävin välillä näyttämässä. Mutta merkiltä ei onnistunut sinne menemään. Kävi myös luoksetulon merkeillä. Tänään ei treenit sujunut siis niin hyvin. :D
Vähän seuraamisen sivuaskeliakin, muutama hyvää ja vähän ininääkin. Olisi pitänyt jaksaa ottaa tarjoaamista, mutta nameja oli niin vähän.

Ruu & takana Wicca
Osteopaatilla Hehkussa ja antibiootteja
Ruuti on hauska vaikka tultais vauhdilla osteopaatille se kuin taiasta rauhoittuu ja menis heti maahan kun tulee Caritan käsittelyyn. Ja silmät luppasee hoidossa ja vastaa siihen hyvin. Saa se pusuja ja rapsutuksiakin. Tykkään paljon enemmän viedä tuonne kuin toiseen paikkaan kun työtä tehdään raukkaudella. Ruutilla oli niska aika jumissa toiseen suuntaan. Kysyi oliko ontunut oikeaa etujalkaa, mutta ei. Kipukynnyskin Ruutilla sen verran korkea. Ehkä voi johtua seuraamisestakin, pitää tehdä oikealla puolella seurausta tai venytellä sitä puolta ainakin namilla. Mutta silloin yhden mökkireissun jäljiltä oli juostessa loukannut niskan. Takaata oli aika hyvä ja kuulemma tuntui siltä, että antibioottikuuri tehoaa, ei ollut niin "sekamelskettä". Lonkkien seutu oli pysynyt hyvänä viime hoidosta, jes!
Ruutilla on siis ollut maanantaista antibiootti virtsatientulehdukseen. Jäi kysymättä miten sitä pitäis välttää ja miten pitkistä ajoista kylmässä maassa pitäis olla huolissaan. Nyt pelottaa, kun tokoillessa se istuu tai makaa pitempään. Onneksi lääke oli oikea ja lähtenyt tehoamaan.

Eilen Ruu teki muutamat okserit, siirsin okseria kolmelle eri esteelle. Vähän huonommin taas, mutta tuli hyviäkin. Osaakin olla vaikeeta. :/

Xena ja Ruuti 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!