Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

23.9.2013

Pienet tokoilut

Lenkillä tunnari ja ruutu. Tein niitä vuorotellen ja tässä ideana vireen lasku sekä ruudussa ettei mee sivusta. Lentokoneista myös hyvää häiriöta, kun Ruuti haluis haukkua niitä.

Tunnari: Tehtiin eka, haki oman. Oli iso läjä kapuloita siroteltuna. Tokalla kerralla (ruudun jälkeen) meinas ottaa randomisti vain. Suhahdin tai örähdin jos meinas ottaa väärän ja muutamia ihan nostikin. Naksaus kun oma nousi. Naksuttelin myös vaan sitä että nuuskii. Tehtiin aika monta toistoa 5-6, loppua kohden alkoi sujumaan. Alkuun vahdin lähellä (paitsi eka) ja lopussa olin kisamatkalla.  

Tunnarit pesty keittämällä

Ruutu: laitoin poikittain ruutua kohden seisomaan ja kävelin parin metriä kauemmas. Meni kaikki suoraan, mutta halusin että menis heti oikeaan kohtaan, eikä pyörähdyksen kautta. Koitin vahvostaa niitä ja kutsuin pois kehuen jos ei heti mennyt. Muutamista lähes oikeista palkka. Parhaiten meni suoraan voi ruutuna. Lähetin oikealle ruutuun niin oiskohan se lenkitys+sivusta sisään vaan merkin kautta mennessä, eri merkeillä tai toiseen suuntaan lähettäessä. Mutta sujui miten halusinkin. Ekalla kertaa ruudussa alusta mitä ruu ei kyllä huomannut. 

Punnitsin Ruutin myös tänään painoi 18,8kg, vähän vois pudottaa. Tuntuu vaan ettei se nytkään paljoa syö ja on lightia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!